Ma vettem észre, hogy a hüvelyemben (kicsit inkább bal oldalt) van egy nagy dudor, van rajta egy kis mutatóujjnyi kerek nyílás. Mi az?
Figyelt kérdés
Rettegek, hogy valami komoly. Egyébként semmi tünetem nincs, ha nem nyúlok fel, észre se veszem! Kb. 5 cm mélyen érzem, de ahogy kitapintottam kicsit feljebb is nyomódott.
Orvoshoz megyek vele jövő héten (bár a menzeszem keddre várom) legkorábban, addig is valaki? Rettenetesen félek. Sosem éreztem még ott semmit eddig!
2015. nov. 29. 00:42
1/5 anonim válasza:
Hűha! Megtaláltad a méhszájadat, gratulálok!
2/5 A kérdező kommentje:
Komolyan az? Utánaolvasgattam, és nekem is az tűnt a legvalószínűbbnek, de ennyire lent?
Régebben is volt, hogy felnyúltam, de sosem így éreztem - sőt el sem értem, egyszer sem!
2015. nov. 29. 12:12
3/5 anonim válasza:
Attól függően hogy hol jársz a ciklusban változik a tapintása és a helyzete is. Egyszer lent, egyszer fent. Egyszer kemény, egyszer puha. Egyszer nyitott, egyszer zárt.
4/5 A kérdező kommentje:
Azért elmegyek nőgyógyászhoz, úgyis ideje.
De köszönöm, valamennyire megnyugodtam.
2015. nov. 29. 13:23
5/5 anonim válasza:
Ezzel nem kell elmenned a nőgyógyászatra. Ne tapogasd a méhszájat /azt a kis nyílást/ a dudoron. A dudor változtatja a helyét. Hol fent van, hol lejjebb, ez nem kóros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!