Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mitől lehet? Élesztő szagú...

Ez mitől lehet? Élesztő szagú hüvelyváladék?

Figyelt kérdés

Élesztő szagú a hüvelyváladékom. Nagyon furcsa.

Úgy egy hete kádban fürödtem és utána pár napig viszketett a hüvelybemenetem, akkor éreztem egyszer élesztő szagot.

A viszketés elmúlt, nincs semmilyen tünetem, de megint élesztő szagom van.

Szerintetek ha semmilyen tünetem nincs csak ennyi, akkor ez mi lehet?

Köszönöm a válaszokat.

2015. nov. 28. 15:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ez is lehet gomba, ugyanis nem szükségszerűen jár együtt erős folyással és viszketéssel. 2 évig volt gombám, szóval van tapasztalatom a témában, sokszor csak rutinvizsgálat alkalmával derült ki a kenetből, hogy van gombám, de tünetem meg nem volt, ettől függetlenül a gomba mindig kezelendő, hiszen felkúszhat egészen a méhedig és gyulladásokat okozhat; illetve felszaporodhat a bélrendszerben, kandidiázist okozva, ami elég kellemetlen állapot.

Próbáld meg legalább Canesten krémmel kenni, vagy bóraxos ecsetelővel, mindkettőt lehet befelé is kenni, nem csak kívülre. A folyás sokszor csak későn alakul ki, de ha már előjön, akkor egyre kellemetlenebb lesz a dolog.

2015. nov. 29. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!