Ez mitől lehet? Élesztő szagú hüvelyváladék?
Élesztő szagú a hüvelyváladékom. Nagyon furcsa.
Úgy egy hete kádban fürödtem és utána pár napig viszketett a hüvelybemenetem, akkor éreztem egyszer élesztő szagot.
A viszketés elmúlt, nincs semmilyen tünetem, de megint élesztő szagom van.
Szerintetek ha semmilyen tünetem nincs csak ennyi, akkor ez mi lehet?
Köszönöm a válaszokat.
Ez is lehet gomba, ugyanis nem szükségszerűen jár együtt erős folyással és viszketéssel. 2 évig volt gombám, szóval van tapasztalatom a témában, sokszor csak rutinvizsgálat alkalmával derült ki a kenetből, hogy van gombám, de tünetem meg nem volt, ettől függetlenül a gomba mindig kezelendő, hiszen felkúszhat egészen a méhedig és gyulladásokat okozhat; illetve felszaporodhat a bélrendszerben, kandidiázist okozva, ami elég kellemetlen állapot.
Próbáld meg legalább Canesten krémmel kenni, vagy bóraxos ecsetelővel, mindkettőt lehet befelé is kenni, nem csak kívülre. A folyás sokszor csak későn alakul ki, de ha már előjön, akkor egyre kellemetlenebb lesz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!