Másnak is van sok hüvelyváladéka hiába, hogy nincs fertőzés?
Idézet egy cikkből:
"Tulajdonképpen hozzászokunk ehhez a nem teljesen rendben lévő állapothoz. Sajnos. Kereskedelmi tény, hogy sokkal több betét, és tampon fogy, mint amennyire a menstruációhoz szükség lenne, és széles körben elfogadott nézet, hogy az úgynevezett tisztasági betétre minden nőnek szüksége van, hiszen a mindennapos bő váladékozás, a hüvelyi folyás természetes jelenség. Korántsem így van ez. Van a női ciklusnak egy természetes ritmusa abban, mikor bőségesebb a váladékozás, mégpedig a ciklus közepén, a peteérés időszakában, de ezt leszámítva a természetes hüvelyi nedvesség nem annyi, mely eláztatja fehérnemünket, illetve nem szabadna annyinak lennie. Az erőteljes folyás, még ha az nem is erős szagú, még ha színtelen is (az erős szag, illetve sárgás, barnás szín bakteriális vagy gombás fertőzésre utal), azt jelzi, hogy a hüvely savas kémhatása nem áll fenn, és az ilyenkor megnövekedett mosakodási igényünkkel tovább rontjuk a helyzetet."
Kedves 57%-os!
Hol írta a kérdező, hogy neki indokolatlanul sok folyása van? Teljesen normális, ha van minimális folyása úgy alapból, meg mint írta, hogy mielőtt megjön neki és középidő körül van neki több, vagyis ovuláció idején. Ez mind teljesen normális!!!
A kérdésben írta: Másnak is van SOK hüvelyváladéka?
Persze relatív, hogy mi a sok. Ismeretlenül te sem mondhatod rá, hogy tutira normális a nála jelentkező mennyiség, ahogy én sem azt írtam, hogy abnormális lenne. Azért adtam meg a cikk linkjét, hogy informálódhasson, eldönthesse.
Kedves 57%-os!
Leírta, hogy ő mit tapasztal soknak, vagyis konkrétan körülírta. Vagyis amit írt, az nem sok! Csak ő ítélte meg soknak, mivel fogalma sincs, hogy mennyi a normális. De volt orvosnál, az orvos mondta, hogy nincs semmi baja, illetve a leírásából is látszik, hogy teljesen normális mennyiségű folyása van.
Akkor mit erőlködsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!