Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet nem akarták direkt el...

Lehet nem akarták direkt el mondani az igazat?

Figyelt kérdés

Annyira aggódom!

Szív ct voltam, tudták hogy panikbeteg vagyok, ezért adtak béta blokkolót és frontint, aztán be mentem egy idő után a Ct vizsgàlóban, de magas volt a vérnyomásom és a pulzusom is többször is adtak be blokkolót sőt a nyelvem alá is fújtak nitromint, és a végén a kontraszt anyagot adták be nagyon rossz volt tőle a hirtelen melegség belül, kész lettem és rosszul lettem a kontraszt anyagtól remegtem ràngatoztam, külön szobában vitek át, később jobban voltam és rá kérdeztem mi lett az eredmény?! Azt mondták hogy semmi nagy csúnyasàgot nem láttak de lehet egy kis szűkület.

Én láttam rajtuk hogy terelik a fel tett kérdésem. Akkor miért fújtak be nitromint?

Nem akarták a rossz hírt közölni?

36 nő.

Nagyon szépen köszönöm a választ előre is.

2015. nov. 28. 08:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Mert a ct-t általában nem orvos, hanem technikus csinálja és ő csak a vizsgálatot kivitelezi, nem ő leletez.

De látod hogy reagálsz most is? Direkt nem mondták el...

2015. nov. 28. 13:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi kötekedő rosszindulatú ember jár ide. Te jó ég.

Remélem Ti nem az Egészségügyben dolgoztok.

Kedves Kérdező! Ha valami súlyosat veszünk észre nem fogjuk azt mondani, hogy ez maximum csak szűkület. Senki nem fog hazudni, esetleg közöljük, hogy a kezelőorvosod fog felvilágosítást adni.

A k.anyagtól pedig sok embernek lesz szívdobogásérzése, émelygése és még sorolhatnám.

Nyugodj meg, a rosszindulatú kommentelőkkel ne foglalkozz ( ez többet árul el róluk mint rólad. Tudod név és arc nélkül...) minden jót!

2015. nov. 28. 13:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a 11-es válasz nem feltétlenül hülyeség....
2015. nov. 28. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Anyukám is rosszul lett tőle, pedig nem pánikbeteg. Úgy felvitte a vérnyomását, nyelve alá kellett spriccelni vérnyomáscsökkentőt. Látták hogy meg vagy rémülve ezért mondták el az eredményt, aranyosak voltak, nem akarták, hogy aggódj. De valótlant nem mondhatnak felesleges félned ettől.
2015. nov. 28. 13:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok :-) és örülök a válaszoknak igazán. Abban reménykedem hogy jó lesz az eredmény.
2015. nov. 28. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!