Szolnoki.dia kérdése:
Ezzel azt akarták mondani, hogy meghal?
Figyelt kérdés
a tatámnak áttétes rákja van,az orvosok azt mondták már nem lehet műteni se.#sji
2013. aug. 13. 15:29
2/7 anonim válasza:
Sajnos, ez úgy hangzik. :( Alternatív terápiák szóba jöttek esetleg? Deutériumcsökkentett víz, ganoderma gyógygomba és hasonló? Persze nem tudom, tatádnak milyen súlyos jelenleg az állapota, de hátha találtok valami használhatót ebben az irányban, ami meghosszabbíthatja az életét.
4/7 A kérdező kommentje:
csak a kemoterápiát mondták.
2013. aug. 13. 15:35
5/7 anonim válasza:
Akkor esetleg próbáljatok utánanézni azoknak, amiket mondtam. Ha a tatád még nincs végstádiumban, akkor érdemes megpróbálni legalább tudakozódni.
6/7 A kérdező kommentje:
és amugy a kemoterápia az gyogyit vagy még ront a helyzeten ??
2013. aug. 13. 15:39
7/7 anonim válasza:
Hát én láttam már olyan tudományos cikket, amely szerint ront, mert az egészséges sejteket megöli. Szóval nem tudom. Keressetek olyan orvost, aki az alternatív gyógyászatot sem veti meg, az talán tud érdemben nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!