Van olyan, akinek nagyok a kisajkai és a nőgyógyász erre említést tett?
Figyelt kérdés
nagyon gátlásos vagyok emiatt2015. nov. 25. 19:36
11/16 anonim válasza:
Erre nem lenne okuk megjegyzést tenni ( szerintem eszükbe se jutna ilyen) mivel ez nem kóros...
12/16 anonim válasza:
Sajnos nekem is vannak nagyon negatív tapasztalataim nőgyógyászokkal kapcsolatban. Nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy csak a szépet és jót írjuk le, a többiről hallgassunk, mert nem mer elmenni a gátlásos lány az orvoshoz.
13/16 anonim válasza:
3-as minek kell ijesztgetni?
Csak általánosságban írtál egy kisregényt. De nem írtad konkrétan, hogy a tiédre tett volna bárki megyjegyzést.
14/16 anonim válasza:
12# ezekszerint Neked tett megjegyzést a kilógó kisajkaidra? Miért olyan nehéz értelmezni egy egyszerű kérdést? :O teljesen másról írtok. Hogy jött ide pl a herpesz?
15/16 anonim válasza:
Nem tesznek megjegyzést, mert TELJESEN NORMÁLIS!!! Ráadásul egy rendelési idő alatt sok ilyennel találkozik.
Ennyi erővel az urológus beszólhatna mindenkinek aki nincs körülmetélve vagy akinek kicsit görbe.
( aki úgy olvasta a kérdést, hogy találkozott e már bunkó orvossal ajánlom vagy szemészhez menjen el, vagy üljön vissza az iskolapadba)
16/16 anonim válasza:
Emiatt ne legyél gátlásos, fogadd el magad. Nődoki tudod hány féle kisajkat látott már? No para ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!