Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nyíregyházán nőgyógyász...

Nyíregyházán nőgyógyász (magánorvosként) delelőtti, vagy kora délutáni rendeléssel?

Figyelt kérdés

Tud valaki esetleg ilyet? Akiket néztem mindenki késő délután rendel, nekem meg minden nap óráim vannak olyankor, ahonnan lehetetlen eljönni. Csak fogamzásgátlót szeretnék feliratni. Ha tud valaki segíteni nagyon megköszönném!

21N

2015. nov. 21. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyet biztos nem fogsz találni, ugyanis minden nőgyógyász nappal a kórházban dolgozik, vagy a környező településeken tart rendeléseket. Ha csak gyógyszer kell, én a helyedben csak simán elmennék a kórházba egy sztk rendelésre.
2015. dec. 7. 11:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, csak gyógyszer kéne. Szerintem megfogadom a tanácsod! Köszönöm a válaszod!
2015. dec. 9. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!