Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyakran fájdogál a bal mellem,...

Gyakran fájdogál a bal mellem, ez utalhat mellrákra?

Figyelt kérdés

Aszimmetrikus melleim vannak, a bal a nagyobb. A jobb gy kistenyérni, a bal egy nagytenyérnyi :D Szoktam magamnak vizsgálgatni őket, de nem merem sokáig csinálni, mert rettegek attól, hogy találok benne valamit. Viszont a bal a külső oldalán szokott fájdogálni (lehet h csak a súlya és mérete miatt?)

Tervezek lemenni a védőnőhöz, h nézze meg, mert a nődokim azt mondta h ez természetes h fáj, nem adott beutalót mellvizsgálatra

Nagyon félek, tökre parázós vagyok, valaki adjon tanácsot vagy nyugtasson meg...

Köszi!

18/L

2015. nov. 20. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, ezek túlnyomó része ártalmatlan, főleg ha mindig a ciklusnak ugyanabban az időszakában fáj. Nézesd meg, hogy megnyugodj, de 0,00000001% az esélye, hogy valami bajod van, főleg mellrák nem valószínű. A mellrák nem fáj...
2015. nov. 20. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

nem, nem utalhat.

a mellrák nem fáj.

kifejezetten a klimax környékén veszélyezteti a nőket, de vannak ez időszak előtti esetek is, amik a genetikához köthető ritkaságok.

az ilyen esetekben a családi halmozódás jellegzetes.

ajánlom évente az ULTRAHANGOS emlőszűrést, és akkor biztonságban leszel.

ingyenesen is kérheted a körzetedhez tartozó mammográfiás centrumban a vizsgálatot(beutaló és időpont köteles)

2015. nov. 21. 00:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Csak az a baj, hogy felénk nem osztogatnak túl sűrűn ilyen beutalót... :) De megnyugodtam egy kicsit ! A védőnőhöz mindenképp elmegyek majd.
2015. nov. 21. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!