Ez utalhat mellrákra?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és már kezd nőni a mellem...Kis csomókat érzek benne!!!Ez lehet mellrák???
Előre is köszi a válaszokat!!
Kétségbeesett lány aki fél...
2013. jún. 7. 20:06
1/6 anonim válasza:
:) valószínűleg csak a mirigyeket érzed. Csak azért mondom, mert 12 évesen én is ugyanezt hittem, még orvoshoz is elmentem, ő mondta, hogy a csomók amiket én érzek, azok nem csomók, hanem mirigyek. Ráadásul akkoriban, amikor elkezdett nőni a mellem, rettenetesen fájt... Arra is azt hittem, hogy beteg vagyok, de végül lelett tisztázva, hogy az normális fájdalom, azért van mert nő :D
2/6 anonim válasza:
Nincs mitől félned, mert ez teljesen normális dolog. Ahogy az első válaszoló is írta, a mirigyeket érzed a melledben a serdülőkori hormonváltozások miatt.
3/6 anonim válasza:
mivel nő azért vannak benne. Annó nekem is volt. Teljesen természetes.
4/6 A kérdező kommentje:
Jaj!!Nagyon köszönöm mindenkinek aki írt!!Nagyon hálás vagyok nektek hogy megnyugtattatok!!Köszi mindenkinek!!
2013. jún. 10. 20:06
5/6 Nikolett válasza:
Én is 12 éves vagyok!(lány) és már kb 1 éve fáj mind2 mellem inkább a mellbimbó körül!Kicsi csomokat érzek benne amik fájnak nyomára és még meg változik az alakjuk!ugye ez nem mellrák? :/
6/6 Nikolett válasza:
Kérem segítenek!Nagyon félek hogy mi lehet a baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!