Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyászhoz 16 éves kor...

A nőgyógyászhoz 16 éves kor alatt tényleg kell szülői kíséret?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm, és nőgyógyászhoz kell mennie, de még csak 15 éves, úgy tudja hogy 16 éves kor alatt ott kell lenni az anyjának is, de ő ezt nem akarja..

Igaz akkor hogy tényleg 16 évesnek kell lennie hogy egyedül menjen?

2015. nov. 18. 22:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hjajj..

Én fiú vagyok, szóval értsétek meg hogy nem velem történt, miféle bizonyíték kell?

Ő résztvevő volt a dologban, én nem voltam, én csak egy ismerőse vagyok..

Hogy pontosan mi történt azt nem tudom, csak olyasmit mondott hogy ha bedugja az ujját akkor úgy fáj neki, lehet felsértett valamit a fiú..

2015. nov. 19. 07:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ő résztvevő volt a dologban. Hát nyilván, ha dugott.

Átszakadt a szűzhártyája, persze, hogy érzékeny egy darabig, hiszen egy kis seb van ott.

Dugás előtt alapdolgokat illene tudni.

2015. nov. 19. 07:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Mivel szűz volt, nyilván fájt az első behatolás, akár az is, hogy csak az ujját dugta be. Ezzel felesleges orvoshoz menni, mivel elsőre ez szinte mindenkinél így van. Az is lehet, hogy a körme is hosszabb volt a srácnak (mindig vágja le TELJESEN rövidre!), és ezért sértette fel belül a hüvely falát. De ezzel, mint ahogy már mondtam, nem kell orvoshoz menni.
2015. nov. 19. 09:07
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez nemi erőszak kategória minimum 5 év böri
2015. nov. 19. 21:38
 15/18 A kérdező kommentje:

Neked tényleg ilyen lassú a felfogásod?

2015. nov. 20. 07:43
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
De ebbe mi némi erőszak? Te teljesen hülye vagy, kérdező? Akkor írd már le rendben, hogy mit csinált vele. Attól, hogy elsőre fájt neki, ez még nem azt jelenti.
2015. nov. 20. 08:59
 17/18 A kérdező kommentje:
Mégis ki a fene mondta hogy erőszak?
2015. nov. 20. 10:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

14 éves kortól a lány gyerek egyedül elmehet nőgyógyászhoz vizsgálatra,szülők tudta nélkül,bármilyen orvoshoz elmehet(csak ha műtêtre lenne szükség,abortuszra akkor kell szülői beleegyezés).

Fiú gyerek is 14 êves kortól egyedül szülők tudta nêlkül elmehet urológushoz.

Nyugodtan menjen el a csaj!

2015. nov. 21. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!