Ha elmegyek nőgyógyászhoz azt meg fogják tudni a szüleim? . Mert nem akarom nekik elmondani hogy nőgyógyászhoz megyek el. Tehát nem kell nőgyógyászhoz 18 év alatt szülői kíséret engedély?
Ezt soha nem értettem, hogy szexelni nagynak érzitek magatokat, de felvállani már jaj, de ciki. Gyerek vagy még, akárhányszor is feküdtél le akárkivel...:(
Igen, elmehetsz egyedül, de ha fogamzásgátlót szeretnél, akkor az nem két forint, arra pénzt kell kérned, azt hogy oldod meg? Apukádtól kérsz titokban? Hány éves vagy?
16.16 mit szemétkedsz vele?mintha te aggszüz lennél!az ilyenek mint te remegnek a legjobban a f..-é.ha normálisan nem tudsz neki tanácsot adni,akkor minek irsz neki?unatkozol otthon?vagy valakit baszogatnod kell mert nincs kitöl megkapd az adagodat?ö meg megkapja.ez fáj?
egyébként gumiovszerrel is lehet védekezni.ha pedig tablettát szeretne biztos segit neki az apukája,nem ilyen rosszmáju/fehérmáju!/ mint te vagy!
16.28: Gratulálok, intelligens vagy, sugárzik az értelem a hozzászólásodból....:(
Irigykedik a fene? Mire, arra hogy arra ami boldogság az életében azt titkolnia kell és rettegnie, hogy kiderül, hogy gyerekként szexel? Bocs, de ezt felelőtlenségnek tartom és nem irigylésreméltónak. Aggszűz meg a legkevésbé sem vagyok, sem agg, sem szűz:))
Szerintem csak az ütött ki 16.16-on hogy a mai leányzók elég hamar dobják bele magukat a nagybetűs szexuális életbe, aztán meg 90% sír hogy a manóba... De ez mindenkinek a saját problémája-öröme. Én személyszerint foglalkozok magammal. Mindenki a saját bőrén tapasztal meg mindent, attól hogy leordítjuk a fejüket, az nem pótol egy atyai pofont/anyai elbeszélgetést/vagy az élettől egy pofont.
MR T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!