Csak normális válaszokat. Hüvelyfertőzés, orvos? Bocsi a hülye kérdésért
Figyelt kérdés
Már pár hónapja ég, szúr, viszket a hüvelyem. olvastam utána és nagy lehetőséggel valami fertőzésem vagy ilyesmim lehet. Használtam Canesten krémet és attól jobb lett egy kis időre mindig. Anya ajánlotta és azt mondta, ha nem múlik el ettől akkor elvisz orvoshoz. Na jó, nem múlt el és mondtam neki, hogy vigyen el. El is visz.
Na jó a kérdés: ha csak egy kicsit viszket, szúr, stb már a hüvelyem akkor se fog az orvos hülyének nézni?:S Vagy egyáltalán biztos hogy valami fertőzésem van? Félek, hogy mit fog mondani az orvos:S
2015. nov. 13. 19:59
11/13 A kérdező kommentje:
Hetfore adott idopontot.
Elegge felek hogy mi fog tortenni. 14eves vagyok egyébként:)
2015. nov. 20. 13:13
12/13 A kérdező kommentje:
Es persze Köszönöm a válaszokat:)
2015. nov. 20. 13:15
13/13 anonim válasza:
Kérdezd meg anyukádat, szerintem neki illik ezeket elmondania, nem egy idegennek. Mondd az orvosnak nyugodtan, hogy félsz, meg először vagy, meg fogja kérdezni az utolsó menzeszed első napját, és hogy hány naponta jön meg átlagosan, és hány napig tart. Utána elmondhatod neki a tüneteidet, hogy mivel próbáltad kezelni, és mióta tart. Megvizsgál kézzel és úgynevezett kacsával, bizonyára hüvelykenetet is vesz, amit laborba küld, és az eredményről értesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!