Csak normális válaszokat. Hüvelyfertőzés, orvos? Bocsi a hülye kérdésért
Már pár hónapja ég, szúr, viszket a hüvelyem. olvastam utána és nagy lehetőséggel valami fertőzésem vagy ilyesmim lehet. Használtam Canesten krémet és attól jobb lett egy kis időre mindig. Anya ajánlotta és azt mondta, ha nem múlik el ettől akkor elvisz orvoshoz. Na jó, nem múlt el és mondtam neki, hogy vigyen el. El is visz.
Na jó a kérdés: ha csak egy kicsit viszket, szúr, stb már a hüvelyem akkor se fog az orvos hülyének nézni?:S Vagy egyáltalán biztos hogy valami fertőzésem van? Félek, hogy mit fog mondani az orvos:S
Pedig muszáj lesz, mert a hüvelyedben is van fertőzés, nem csak kívül. Máshogy nem múlik el. Egyébként ezzel egy hetet sem kéne várni, hanem sprintelni a dokihoz. Hónapokig fertőzésed van, és csak krémmel kenegeted, hátha jobb lesz?!
19L
A Canesten nem mindenre hat. Akkor sem, ha Combi.
Nekem pl. azon kívül, hogy véresre marta a hüvelyemet a hüvelytablettája, a fertőzésemet nem szüntette meg.
Végül a KlionD vágott helyre, ami nem mart szét, és meg is szüntette a fertőzést.
Kérdező!
Nem fog hülyének nézni. Azért mész, mert panaszod van, és segítségre van szükséged. Az orvosok nem haragszanak ha kis dolgokkal mész, azért inkább, ha felállítasz egy diagnózist magadtól. Úgyhogy szerintem ne úgy menj, hogy fertőzésed van, és kérsz rá valamit. Inkább úgy, hogy ez és ez a panaszod, és szeretnéd, ha megvizsgálna.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!