Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció alatt festhetek...

Menstruáció alatt festhetek hajat? Ha nem miért nem?

Figyelt kérdés

2015. nov. 12. 18:25
 1/10 anonim ***** válasza:

akármit csinálhatsz, mindenféle megkötés hülyeség.

úszni is lehet csak tamponnal.

2015. nov. 12. 18:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt hallottam hogy mensi alatt hajat festeni nem lehet..se terhessegnel..
2015. nov. 12. 18:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, ahogy terhesség alatt is...
2015. nov. 12. 18:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is hallottam, de fodrászom mondta, hogy hülyeség, így meni alatt is festettem már hajat. Semmi gond nem volt, ugyanúgy befogta.
2015. nov. 12. 18:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha ma jott meg es alig van meg nem lesz gond?
2015. nov. 12. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz,ez hülyeség. Hogy lenne hatással a festék a hormonjaidra? :'D Kész vicc.

19L

2015. nov. 12. 20:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Te olyanrol meg nem hallottal? Csak keress ra hogy menstruacio alatt mert nem lehet hajat festeni..am befestettem,nem volt semmi gond:D😃
2015. nov. 12. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:

első vagyok.

a hajad az egy halott anyag, a halálod után is még két héttel nő, mint ahogy a köröm is.

ha menstruálsz az egy halott anyagra nincs hatással, mert ami kijött belőled az már kint van, nem él, nem reagál semmire.

az hogy mennyire fogja be a hajadat a festék az pedig típus függvénye.

én többször próbálkoztam festéssel, közepes színű a hajam, éppenséggel be kéne fognia annak a festéknek ami sötétebb színű.

de nem.

kentem már rá lilát, pirosat, stb. egyszerűen nem fogja be, pedig mindent előírás szerint csináltam.

elmentem fodrászhoz, és ott kértem hogy fesse be lilára.

azt mondta, hogy sajnos ezt a hajítpust először ki kéne szőkíteni totál fehérre és utána bekenni a lilával, és talán, ha nem mosok sokat hajat, akkor rajta lesz két hétig!

két hétig talán....

mondom fantasztikus, és utána szőke leszek???

azt mondta igen.

az az egy ami befogja, mert az nem színezi hanem kiveszi a színét.

azóta is eredeti a hajam színe....

35/l

2015. nov. 12. 21:24
 9/10 A kérdező kommentje:
En vorosest kaptam a barna helyett:D
2015. nov. 14. 07:06
 10/10 anonim válasza:
Lehet, de ha valakinek magasabb a vörös pigmentáció, akkor nem a várt színt fogja kapni. Az én hajam ilyen, így menzesz esetén eszembe se jut festetni, mert vöröses árnyalatot kap a hajam! De gondolom ez nincs mindenkinél így.
2015. nov. 25. 04:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!