Hogyan mulasszam el a menstruációmat, ha már 12. napja van meg?
Figyelt kérdés
Általában 8 napig tart, néha 9. Két hónapja esemény utáni tablettát kellett bevennem, ami valamennyire felboritotta (kesett 5 napot), es most kezdtem el fogamzasgatlo tablettat szedni.2015. nov. 8. 06:13
1/3 anonim válasza:
Gyorsan menj orvoshoz, mert ennek valami komolyabb oka van.
2/3 anonim válasza:
az esemény utáni tabletta oly mértékben felborítja a hormon háztartást, hogy ez is lehet az oka. viszont menj el orvoshoz, mert ő fogja tudni meg mondani mi van valójában! ha már elmúlt és minden ok ellenőrző vizsgálat sosem árt.
3/3 A kérdező kommentje:
Kb. egy honapja voltam orvosnal, akkor irta fel ezt a tablettat. Nehany helyen azt irjak, hogy ez az elejen normalis, es hogy akkor keressem fel az orvost, ha 2-3 honap utan se rendezodik. Viszont nem csak pecsetel, mint ahogy a 9.napon szokott,hanem meg egy picit eros (annyira nem, hogy muszaj lenne gyakran betetet cserelni, szerintem akar egesz nap is kibirna, de azert rendesen jon). Nekem a citromle jo szokott lenni.
Befolyasolhatja az is, hogy ket honapon belul most tobbszor is fel voltam fazva?
2015. nov. 8. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!