Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akiknek volt méheltávolítása,...

Akiknek volt méheltávolítása, hogyan éreztétek magatokat műtét után?

Figyelt kérdés
Nekem a hason keresztül fogják eltávolítani és az érdekelne, hogy mennyire van rosszul az ember és mennyire fáj utána a vágás? Lehet érezni, hogy a méh, mint szerv hiányzik?
2010. márc. 18. 19:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerncsére személyes tapasztalatom nincs,de egyszer végig néztem a kóházban két szobatársam műtét utáni lábadozásait.Az egyik nő csak 35éves volt,Ő elég nehezen viselte,gyakran kért fájdalom csilapítót,nehezére esett az ágyon elfordúlni,felűlni,Ő érezte a hiányát is.A másik nő 53 éves volt,soha sem kért fájdalom csilapítót,harmadik nap már ügyesen tudott közlekedni,felhúzta a zokniját,emésztési problémái is hamar megoldódtak és azt mondogatta,hogy nem hitte volna,hogy ilyen jól megussza.Hát ez utóbbit kívánom neked is!Szerintem mindenki másképp éli meg a vágás is másképp fáj mindenkinél.pl nővérem is szépen átesett rajta,korházban a vártnál jobban bírta,de két év elteltével még mindig fáj neki ha emel vagy hajol és hajlamos a székrekedésre.Fontos,hogy bizz az orvosodban!Kívánom a legjobbakat!
2010. márc. 19. 15:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Meg néhány év múlva milyen?

Jobb ?

2015. jún. 8. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!