A barátnőmnek van egy betegsége és ebben kérnék segítséget. Tudnátok segíteni? Többi lent.24/f
A barátnőd eléggé PCOS gyanús. Feltétlenül menyen orvosoz, különben más kellemetlen dolgok is elő fognak jönni.
Részletesebben.:
Egyetértek a 3. válaszolóval, valóban a PCOS-nek vannak ilyen tünetei. Nem értem a barátnődet, miért hagyta abba a gyógyszer szedését, mert így ugyanúgy vissza fognak jönni a régi tünetei, és ha valóban ez a betegsége, akkor nehezebben fog tudni teherbe esni.
Egyik ismerősömnek is ez a problémája, sokáig nem foglalkozott vele, aztán amikor egyszer mégis elment dokihoz, azt mondta neki, hogy nem lehet gyereke. Állítása szerint sokkot kapott, mert nem számított arra, hogy ilyen komoly baja van. Őt még gyógyszerrel sem lehetett kezelni, mert már annyira kemény volt a petefészkének a burka, hogy állítólag a hatóanyag át sem jutott volna rajta (én mondjuk, nem vagyok szakember, nem tudom, hogy tényleg van-e ilyen, csak azt írtam le, amit az ismerősöm mondott).
Tehát a barátnődet próbáld rábeszélni, hogy a gyógyszert szedje tovább, és mindenképpen menjen vissza az orvoshoz. 30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!