Mi lehet ez? Terhesség?
Figyelt kérdés
tudom, hülyeségnek hangzik, de sok helyen azt olvasom, hogy nem lehet megérezni azonnal, de van ahol azt irják, hogy meglehet. Tegnapelott reggel voltam együtt a barátommal, majd délután azt éreztem, hogy szurkál lent a hasam, sosem volt még ilyen de kb 1-2 oráig tartott. A menstruációm a múlt héten volt meg.
Valakinek volt már ilyen?? Mi lehet ez???
2015. nov. 1. 17:30
1/7 A kérdező kommentje:
A szurkálás még aznap volt!
2015. nov. 1. 17:31
2/7 anonim válasza:
van olyan aki megérzi. van aki már másnap rosszul is lesz. nem feltétlen lehetsz terhes, lehet az is hogy keményebb volt az együttlét és azért szúrkált. de lehet pszichés is. azért figyelj oda, vegyél egy tesztet pár hét múlva. az esemény utáni úgysem segít már ilyenkor. de ha tervezitek a gyereket akkor meg sok sikert.
3/7 A kérdező kommentje:
Fogamzságátlót szedek, csak gondoltam felteszem a kérdést, köszönöm azért!
2015. nov. 1. 18:27
4/7 anonim válasza:
Ha rendesen szeded a bogyót, tuti nem vagy terhes. Én is szedem lassan egy éve, semmi gáz. :)
19L
5/7 A kérdező kommentje:
én is most lesz egy éve:) hát remélem is, csak mindig megijjedek, mert még két éven belül nem szeretnénk babát, de utána már jöhet :)
2015. nov. 1. 19:27
6/7 anonim válasza:
Fuha én még két év után sem tervezem, nem tartok még ott. :D Ha az megnyugtat, nézz be a dokihoz.
7/7 A kérdező kommentje:
rendben. úgyis mostanában bő folyasom van.de nem viszket csak néha kifolyt sok es ijesztő. elfogok menni.
2015. nov. 1. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!