Missed ab. után kinek hogy jött össze a következő terhesség?
Tegnap hajtottak végre nálam egy missed ab.után.ot.Elhalt a babám.12 hetes voltam, és az ultrahangon nem volt szívhang. Nagyon megvisel lelkileg. Két hét múlva lesz szövettani eredmény. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen vizsgálatokon estek át a hozzám hasonlóan járt anyukák? Milyen eséllyel lesz egészséges a következő terhesség?mikor lehet újra próbálkozni? milyen tanácsokkal tudtok ellátni? Köszönöm szépen!
Egy szomorú volt kismama
Ooh nagyon sajnálom!;-( ez borzasztó érzés tudom..
Én tavaly júliusban vetéltem el a második babánkkal a 8.héten és 1 évig nem mertem belevágni újra. Nekünk akkor 3 hónapot mondtak (váci kórház).
Megkérdezhetem a 12.hetes uh előtt mikor voltál utoljára uhn? (tehát amikor minden rendben volt).
3-as vagyok: ez engem sem nyugtatott meg..és a hasonló "vígasztalások".
Kineziológiával és théta healinggel foglalkoztam magamban a témával és közösen gyertyagyújtással is "elengedtük".
Most 1 év után 12.hétben vagyok. Vettem egy angelsoundsot múlt héten és mindennap meghallgatom a szívét, engem ez megnyugtat.
Nagyon sajnálom, tudom milyen borzasztó érzés, éld meg, gyászold meg.
Sajnos nekem ezúttal is kijutott szomorúság, 2 hete tragikus hirtelenséggel meghalt apum, 4 napja temettük:-(
Már csak ez a baba a reménységem ezekben a szomorú eseményekben, de úgy érzem ő velünk marad!
Kívánom, hogy fel tudd dolgozni, elengedni és nyitni egy új babára, amihez sok sikert kívánok!
Nagyon szépen köszönöm! Örülök, hogy így)"idegenként " is támaszt nyújtani! Tiszta szívből kívánom, hogy minden rendben legyen! És miért ne lenne?! Én is alig várom, hogy elteljen ez a pár hónap és újra érezhessem, milyen is kismamának lenni.
Az a figyelő nem is rossz ötlet! Ha isten is megsegít én is beszerzem
Azzal nyugtattam és nyugtatom magam, hogy kétszer nem történhet meg ugyanaz! És ez veled is így lesz.
Gyászold meg a babát, aztán ha készen állsz, vágjatok bele! Sajnos olykor nagyon szomorú és nehéz eseményeket kell átélnünk, de muszáj újra hinni és bízni. Hinni, hogy okkal történt. Sokszor épp a veszteség, a fájdalom tanít minket valamire..
Bízz magadban és a Jóistenben, higyj tovább benne, hogy család lesztek! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!