Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Missed ab. után kinek hogy...

Maja0309 kérdése:

Missed ab. után kinek hogy jött össze a következő terhesség?

Figyelt kérdés

Tegnap hajtottak végre nálam egy missed ab.után.ot.Elhalt a babám.12 hetes voltam, és az ultrahangon nem volt szívhang. Nagyon megvisel lelkileg. Két hét múlva lesz szövettani eredmény. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen vizsgálatokon estek át a hozzám hasonlóan járt anyukák? Milyen eséllyel lesz egészséges a következő terhesség?mikor lehet újra próbálkozni? milyen tanácsokkal tudtok ellátni? Köszönöm szépen!

Egy szomorú volt kismama

2015. okt. 30. 18:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Fél év múlva próbálkozhatsz újra. Nagy eséllyel lesz egészséges a következő baba.
2015. okt. 30. 18:45
 2/14 anonim válasza:
Szia. Nagyon sajnálom a történteket. Tudom mit érzel, augusztusban vetéltem el. Nekem ahány doki volt annyi félét mondott a várakozásról. Volt aki egy hónapot, volt aki hatot, akihez meg most járok három hónap minimumot mondott. Az most telt le. Még mindig nagyon fáj és azt érzem még nem vagyok kész újra próbálkozni. Nekem csak az segített a legelején, hogy itt sorstársakkal beszélhettem. Sírj amikor sírnod kell, de ne siettesd, mert nehéz jobban lenni. Én ha csak eszembe jut sírok még mindig. A szövettan nekem nem mutatott semmit és a kórházban engem ennyivel el is küldtek, mert első vetélésem volt. Meg első terhesség. De akartam vizsgálatokat, hogy nincs e hormon bajom pl, ezért felkerestem egy magándokit aki mondta hogy már első vetélésnél is van vizsgálat tb alapon, ezért be is utalt hormonvizsgálatra, torch vizsgálatra (vírus) meg cukorra. Semmi nem hozott semmit. Ha úgy vesszük ez jó. Jövőhéten meg megyek uhra ahol néz még valamit. Tanácsot nem igazán tudok adni, én is még szenvedek. Remélem mindkettőnkre sikeres terhesség vár a jövőben.
2015. nov. 1. 20:16
 3/14 anonim ***** válasza:

Ooh nagyon sajnálom!;-( ez borzasztó érzés tudom..

Én tavaly júliusban vetéltem el a második babánkkal a 8.héten és 1 évig nem mertem belevágni újra. Nekünk akkor 3 hónapot mondtak (váci kórház).

Megkérdezhetem a 12.hetes uh előtt mikor voltál utoljára uhn? (tehát amikor minden rendben volt).

2015. nov. 1. 21:13
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Előtte egy héttel még volt szívműködése a babámnak.hallottam és láttam is. A kis kezét fel is emelte mikor ultrahangot csinált az orvosom. Mondta is,hogy milyen cuki baba. Következő héten jött a rémület.Nagyon fájt, mikor kimondták, hogy nincs szívhang. Összeomlott bennem a világ. 3 nap telt el azóta és én csak olvasok, bújom a topikokat, picit megnyugtat, hogy sok a pozitív példa a második terhességnél.Én is tartok attól, hogy a következő baba is elmegy majd.A szívemben örökké megmarad ez a kicsi is.Pedig sokan mondják, hogy jobb ez így, mintha betegen született volna. de ez nem ilyen egyszerű. Hiába tudjuk, hogy valahol tényleg a természet szelektál, de akkor is nagyon fáj, mert bennem volt. Én éreztem és nagyon szerettem!!!
2015. nov. 1. 22:48
 5/14 anonim ***** válasza:

3-as vagyok: ez engem sem nyugtatott meg..és a hasonló "vígasztalások".

Kineziológiával és théta healinggel foglalkoztam magamban a témával és közösen gyertyagyújtással is "elengedtük".

Most 1 év után 12.hétben vagyok. Vettem egy angelsoundsot múlt héten és mindennap meghallgatom a szívét, engem ez megnyugtat.

Nagyon sajnálom, tudom milyen borzasztó érzés, éld meg, gyászold meg.

Sajnos nekem ezúttal is kijutott szomorúság, 2 hete tragikus hirtelenséggel meghalt apum, 4 napja temettük:-(

Már csak ez a baba a reménységem ezekben a szomorú eseményekben, de úgy érzem ő velünk marad!

Kívánom, hogy fel tudd dolgozni, elengedni és nyitni egy új babára, amihez sok sikert kívánok!

2015. nov. 2. 04:56
 6/14 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! Örülök, hogy így)"idegenként " is támaszt nyújtani! Tiszta szívből kívánom, hogy minden rendben legyen! És miért ne lenne?! Én is alig várom, hogy elteljen ez a pár hónap és újra érezhessem, milyen is kismamának lenni.

Az a figyelő nem is rossz ötlet! Ha isten is megsegít én is beszerzem

2015. nov. 2. 07:02
 7/14 anonim ***** válasza:

Azzal nyugtattam és nyugtatom magam, hogy kétszer nem történhet meg ugyanaz! És ez veled is így lesz.

Gyászold meg a babát, aztán ha készen állsz, vágjatok bele! Sajnos olykor nagyon szomorú és nehéz eseményeket kell átélnünk, de muszáj újra hinni és bízni. Hinni, hogy okkal történt. Sokszor épp a veszteség, a fájdalom tanít minket valamire..

Bízz magadban és a Jóistenben, higyj tovább benne, hogy család lesztek! Sok sikert!

2015. nov. 2. 15:35
 8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm! Nem adom fel!! Érzem, hogy a következő babával minden rendben lesz! Nem tudok másra gondolni!! Muszáj vagyok összeszedni magam és hinni, hogy a villám sem csap kétszer ugyanoda!
2015. nov. 2. 18:09
 9/14 anonim ***** válasza:
Így van;-)
2015. nov. 2. 20:24
 10/14 anonim válasza:
Februárban volt missed ab-om, rettenetesen kiborultunk mindketten. Engem a 10. hét napján műtöttek, de akkor a babából már semmi sem látszott, hetekkel korábban elhalhatott. Fél évet terveztünk várni, de nem védekeztünk. Júliusban nem jött meg, 5 hónap után, pont mire lelkileg is nyitottak voltunk a fogadására. Az előző babát meggyászoltuk mindketten, én júniusban zártam le, engedtem el végleg. Jelenleg 20 hetes vagyok, és minden a legnagyobb rendben, ezúttal a tünetek erősebbek voltak, a szervezetem jobban működik. Úgy érzem, ő velünk marad, bár eleinte barnázgattam. Kaptam rá Utrogestant (hematóma volt, kiürült, azóta semmi). Azt tudom tanácsolni, hogy éld át a fájdalmat, búcsúzz el a babádtól, elfelejteni nem lehet úgysem, de elengedni igen. Amikor készen állsz rá, és nyitottak lesztek mindketten, lehet próbálkozni. Kívánom a legjobbakat, és sok erőt.
2015. nov. 3. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!