Silver-Q mennyi idő kezd el használni?
Figyelt kérdés
Kaptam hüvelygombára Silver-Q 10 db-os hüvelykapszulát. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Még sosem volt gombám.2015. okt. 30. 11:37
1/2 A kérdező kommentje:
Ha valakit erdekel a kesobbiekben: nagyon jol hatott, mar 1. nap utan elmult a viszketes, a 3-4. napon a folyas is.
Joszivvel ajanlom mindenkinek, akinek ezt javasolja orvosa. :)
2015. nov. 6. 19:15
2/2 anonim válasza:
Csatlakozom a kérdezőhöz, hetek óta küzdök egy valószínűleg kevert fertőzéssel, mert amint elkezdtem bacira kezelni, átment viszketésbe :( Voltam dokinál is de olyan sokára jön meg a lelet, hogy nem bírtam addig szenvedni, főleg mert korábban volt már ilyesmi gondom, felismerem melyik mit okoz. Google alapján találtam ezt a Silver-q-t és engem lepett meg a legjobban de már a legelső éjszaka után teljesen tünetmentes vagyok, elmúlt a kellemetlen érzés odalent. Ettől függetlenül mindenképp végigcsinálom az 1 hetet. Sajna nagyon érzékeny vagyok, sok más termék (pl pevaryl lady) konkrétan 4-5 napra teljesen szétmart korábban, elviselhetetlen volt, ennél semmi ilyesmi. Páran írták máshol, hogy nem oldódott fel nekik, emiatt alapból kicsit vizezve tettem fel, nekem ezzel sem volt gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!