Lányok! Nagyon fáj tampont használni? Melyik a jobb a francia vagy a tanga? 16/L
A jól felhelyezett tampon egyáltalán nem érezhető és szinte mindenkinek jó legalább a mini (extrém esetben nem tud valaki semmilyet sem használni, mert olyan az anatómiája).
Szerintem 16 évesen Te döntsd el, hogy milyen fehérneműt hordasz, ne édesanyád. Nagyon sok nőben soha életében nem merül fel a tanga, én sem hordtam s nem is fogom soha. Nem tűnik kényelmesnek, ha pedig valaki szerint "kiábrándító a bugyivonal" (egyszer régen egy fórumon írta valaki), az nagy ívben nem érdekel :D
Fura anyukád van vagy pedig kamu.
A tampon akkor lehet fájdalmas, ha szűk vagy odalent.
A tanga pedig nőgyógyászatilag nem ajánlott, kedvez a fertőzéseknek.
Egyébként nem dedós a normális bugyi sem...
A párom például a franciát szereti rajtam a legjobban.
Mikor szűz voltam úgy kellett a minitampont is felkínlódni, szóval úgy nem volt kellemes. Most már gond nélkül felcsúszik, nem fáj kicsit sem.
Én a franciabugyit jobban szeretem.
A francia és a sima bugyi jó, én tangát nem használok.
Tempónál próbálkozz a minivel, amikor erősebb a vérzésed. Ne fel, hanem kicsit hártafelé told. De a dobozában van papír, azon is le van írva. :) Én mindenképpen ajánlom, sokkal jobb érzés, mint a betét.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!