Linó03 kérdése:
A méhszáj pontosan hol helyezkedik el a hüvelyben? Így normális?
Figyelt kérdés
Múltkor megijedtem, mikor a hüvelyemben találtam egy ujjnyi vastag búbot, kb. ujjnyi mélyen. Aztán sok-sok keresgélés után találtam egy cikket, ahol végre nem a daganatokat meg rendellenességeket sorolták, hanem leírták, hogy a méhszáj természetes állapotban néhány cm-t belóg a hüvelybe, és viszonylag kemény. Eddig oké. Csak azt gondolnám, hogy a méhszájjal van vége a hüvelynek, nekem meg olyan (már amennyire ki tudom tapintani, és amennyiben valóban azt éreztem), mintha a hüvelyem első falán lenne, de utána mögötte még folytatódna a hüvely, csak szűkebben.
Ez nekem logikusan végiggondolva kicsit fura, igaz, máshogy meg nem férne be egy pénisz (a hossz miatt).
Ahogy nekem van, az normális? (Ha számít, még szűz vagyok.)
#méhszáj #méhszáj helye
2015. okt. 29. 19:18
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Jól leírta az első, a képek is jók! A méhszájat ugy képzeld el a hüvely végén, mint egy csőbe belógó félgömböt, persze hogy nem úgy van vége a hüvelynek, mintha egy egyenes falba ütköznél. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. okt. 29. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!