Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A méhszáj pontosan hol helyezk...

Linó03 kérdése:

A méhszáj pontosan hol helyezkedik el a hüvelyben? Így normális?

Figyelt kérdés

Múltkor megijedtem, mikor a hüvelyemben találtam egy ujjnyi vastag búbot, kb. ujjnyi mélyen. Aztán sok-sok keresgélés után találtam egy cikket, ahol végre nem a daganatokat meg rendellenességeket sorolták, hanem leírták, hogy a méhszáj természetes állapotban néhány cm-t belóg a hüvelybe, és viszonylag kemény. Eddig oké. Csak azt gondolnám, hogy a méhszájjal van vége a hüvelynek, nekem meg olyan (már amennyire ki tudom tapintani, és amennyiben valóban azt éreztem), mintha a hüvelyem első falán lenne, de utána mögötte még folytatódna a hüvely, csak szűkebben.

Ez nekem logikusan végiggondolva kicsit fura, igaz, máshogy meg nem férne be egy pénisz (a hossz miatt).

Ahogy nekem van, az normális? (Ha számít, még szűz vagyok.)

#méhszáj #méhszáj helye
2015. okt. 29. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

:D Normális, ugyanis a méh a hüvelyhez képest előrefelé dől:) Itt szerintem elég jól látszik: [link]

Amit mögötte érzel, az a hátsó hüvelyboltozatnak nevezett terület, és így fér el ott a pénisz: [link]

2015. okt. 29. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Jól leírta az első, a képek is jók! A méhszájat ugy képzeld el a hüvely végén, mint egy csőbe belógó félgömböt, persze hogy nem úgy van vége a hüvelynek, mintha egy egyenes falba ütköznél. :)
2015. okt. 29. 19:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. okt. 29. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!