Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elkaptam valami fertőzést? :S

Elkaptam valami fertőzést? :S

Figyelt kérdés
Valamiért nagyon fáj és kicsit csíp is a hüvelyem. A hüvelyváladékom sűrűbb lett és nagyon erős szagú. Nagyon sok szokott lenni az alsóneműmön már, de a hüvelyem nagyon "száraz".(Elég furcsa, de így van) Ez miért van? Elkaphattam valamit? :S Nem élek szexuális életet, ezért nem értem. Ha pár nap múlva sem változik, akkor megyek orvoshoz.
2010. márc. 17. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg gomba. Próbálgasd kenegetni Canesten krémmel, ha tudod használni - szűz lányoknak néha picit fáj, főleg ha száraz a hüvely... -, akkor a hüvelytabletta is mehetne --> Canesten Kombi az, amiben van krém is, illetve tabi is.

Ha nem javul tőle, akkor menj orvoshoz.

2010. márc. 17. 21:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Addig mig orvos nem latott,ne hasznalj semmilyen kenceficét!Lehet egyszeru bakterialis fertozés,és arra nem jo a gombafertozésre hasznalt krém!
2010. márc. 17. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Ide is beírom, ma már másodjára.

Ha fehér, túrós--> Candida (gomba)

Ha halszagú--> Gardnerella (baktérium)

Ha zöldes, habos-->Trichomonas (egysejtű protozoon)

Elsőre gomba ellenes szer kell, az utóbbi kettőre pedig a metronidazol (pl. Klion, Supplin) kiválóan megfelel. Természetesen előtte menj orvoshoz.

2010. márc. 17. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!