Mitől lehet ez? Elkaptam valami fertőzést?
1/11 anonim válasza:
Pedig felfáztál.
Ha melegen vagy, elfog múlni...
2010. júl. 19. 12:38
2/11 A kérdező kommentje:
De másfél hete már tart..És ilyen melegben fel lehet fázni? Ha vizeletet üritek a hüvelyemnél fáj,de olyan furcsa érzéssel..Amikor meg ülök néha úgy érzem mintha nyomná a vízhólyagomat valami,és pisilésingerem van.Furcsa,de nagyon idegesít.
És mit tudnék vele kezdeni?
Bármi lehet, gyulladás, fertőzés. NE várj tovább, nagyobb baj is lehet. Házidoki.
2010. júl. 19. 12:44
4/11 A kérdező kommentje:
Épp ez az.Házidokim egy idióta. :) volt calici vírusom,hasmenés,hányás..mikor csillapodott hányingerem volt szédülés és hasfájás..tutira kijelentette hogy terhes vagyok.Elmagyaráztam,hogy miért nem lehetek terhes,mégis váltig állította.Viszont nem szeretnék menni nőgyógyászhoz pl,túl szégyenlős vagyok hozzá..
5/11 anonim válasza:
Első vagyok.
Nekem vagy egy hónapig tartott. Alig bírtam ki..:S
2010. júl. 19. 13:15
Hólyaggyulladásod van és ezt kezelni kell különben folyton ettől fogsz szenvedni, állandóan vissza fog térni. vagy ami még rosszabb, ráterjedhet a petefészkedre és ha hegesen gyógyul, akkor funkcionálisan meddővé válsz és csak lombikkal lehet gyereked (vagy azzal se). úgyhogy ennek tükrében dönts elmész-e a nődokihoz vagy sem. te tudod, te döntesz mit akarsz.
2010. júl. 19. 13:34
7/11 A kérdező kommentje:
Jajj,azért az már csak nem. :) Bár mindenki azt hiszi hogy vele nem történhet meg,aztán mégis..Elgondolkozok azért raja lehet mégis.
Szinte biztos, hogy hólyaggyulladásod van, amit otthon tehetsz az a soksok tea-folyadék fogyasztása, kamillás vízbe ülés.
2010. júl. 19. 14:32
Hólyaggyulladás. Nekem kétszer volt, ugyanezekkel a tünetekkel. Menj el orvoshoz mert egyre rosszabb lesz. Én is úgy voltam vele, hogy nem megyek, kibirom ezt a kis fájdalmat, majd elmúlik. De aztán úgy elkezdett fájni, hogy bőgtem és könyörögtem az orvosért. Pisilni sem tudtam. Adott antibiotikumot, abból napi egy helyett kettőt vettem be(mert már annyira fájt) és másnaptól javult is.
2010. júl. 19. 17:54
10/11 P.Vik válasza:
Fuu...ez hólyaghurut...nekem rendszeressen visszajön...és ha nem szeretnél katétert meg ilyen nyalánkságokat akkor menj orvoshoz, mert ha tovább húzodik kronikussá válhat, ami komoly betegségeket idézhet elő...pl. vese-medence gyulladás...stb.
Nem szabad ezzel játszani.
Mondjuk te még szerencsés vagy, nekem a 3. napon véres-gennyes volt a vizeletem, több mint egy hónapig voltam vele itthon...anyunak el kellet kísérnie pisilni, mert annyira fájt, hogy muszáj volt belekapaszkodnom...tényleg ne játsz vele!!!
A háziorvos felir 2-3 antibiotikumot, lehet lesz közte egy olyan amitöl nagyon furcsán fogod magad érezni...konkrétan annyira erös hogy vigyorogsz mint a tejbetök, nah én azt 2 napig szedtem és anya kidobta a kukába....
de tényleg menj orvoshoz...komoly baj lehet belőle késöbb...
2010. júl. 19. 19:39
Kapcsolódó kérdések: