Mi ez a hüvelyembeb?
Figyelt kérdés
Ma reggel arra lettem figyelmes hogy váladékozik a hüvelyem. Nem büdös. De fehér. Zuganyzásnál pedig ilyen nagyon nyàlkás átlátszò (olyan állagú mint az orrunk váladéka) benyultam az ujjammal a hüvelyembe hogy kimosakszom, de valami furcsát vettem észre amit eddig nem. Ahogy bedugtam az ujjam találtam egy màsik nyílàst odabent ahova be is fért az ujjam . Tehát nem a mégem felé fel hanem ez egy masik. Nem faj meg semmi . Csak ez a váladék a tünet még. De mi az a masik nyilas????? Eddig nem volt ott vagy nem vettem észre??2015. okt. 25. 23:47
1/4 anonim válasza:
A hüvelye mindenkinek váladékozik, akinek van peteérése.
A nyílás rejtély. Jól írtad le?
Több nyílás van a szűzhártyádon esetleg?
2/4 anonim válasza:
A váladék rendben van. A másik nyílás megfejtéséhez először körül kéne írnod az első nyílást. Lehet csak a nagyajkakra meg a kisajkakra gondolsz, vagy ahogy az előző írta több nyílás van a szűzhártyádon. Javaslom hogy nézz meg egy anatómia rajzot, esetleg egy képet, hátha azon rájössz mi mi. [link] [link]
3/4 A kérdező kommentje:
Nem kint .bent. Ha bedugom az ujjam akkor erzem. Nem nem vagyok szűz sem . Már szültem. De eddig nem érzetem ezt . Bedugom az ujjam és találok egy másik lukat is. Amibe vastagságra belefér az ujjam .
2015. okt. 26. 15:06
4/4 anonim válasza:
Akkor nem az anatómiai ismeretekkel van baj:D Szerintem menj el orvoshoz, mert ha te se tudod mi végképp nem fogjuk tudni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!