SOS! Szerintetek mit tegyek nemi szervi betegség esetén?
Már tegnap óta viszkető és nagyon száraz érzésem van.
Ma már megnéztem, és látom hogy a kisajkaktól befelé ilyen kisebb kiemelkedő piros "pöttyök" vannak, ami szerintem gomba lehet. Nem tudom mitévő legyek mert tudom hogy szólnom kéne anyukámnak, de annyira kínosan érzem magam mert nem tudom mitől jöhetett ez elő... az első tippem, hogy az iskolában a vécék által szedhettem össze valamit. Félek hogy nőgyógyászhoz kéne mennem, és még sosem voltam... illetve tartok anyukám reakciójától. Előbb utóbb összeszedem a bátorságom és mihamarabb szeretnék neki szólni. Mit tegyek szerintetek? Plusz amíg nem megyünk orvoshoz, mivel enyhítsem ezt a szúrós/lüktetős érzést? Fenistil gélt esetleg kenhetek rá?
Egyelőre mosd meg kamilla teában, de azonnal keressél fel egy orvost, mert ebben semmi ciki, megalázó dolog nincs.
Rengetegen járnak ciki dologgal is.
Jobb, ha egy szakember látja...szwx nem volt?
Anyukád is nő, meg fog érteni. Minél előbb kezeled, annál kevesebb a baj!
Mehetsz bőrgyógyászhoz is, de jobb lenne nőgyógyász, mert ő többfélét vizsgál. Minél előbb menj, és ha félsz, hívjál valakit, és menjetek együtt.
Azért lenne jobb erre az anyukád, mert akkor nem lesz belőle sugdolódzás az ismerősi körödben.
Ugye szeretnél még gyereket?
Akkor siess!
De butus vagy. :) Nem kell parázni az ilyentől, legyél őszinte anyuddal. Én is az első gombás fertőzésnél mondtam anyának, hogy viszketek lent. A Canestentől elmúlt, de néha magát a hüvely belsejét is kezelni kell, arra kúpot ír fel a nőgyógyász. Szóval dokihoz mindenképpen menjetek el, addig meg használd a Canestent.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!