Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Szerintetek mit tegyek...

SOS! Szerintetek mit tegyek nemi szervi betegség esetén?

Figyelt kérdés

Már tegnap óta viszkető és nagyon száraz érzésem van.

Ma már megnéztem, és látom hogy a kisajkaktól befelé ilyen kisebb kiemelkedő piros "pöttyök" vannak, ami szerintem gomba lehet. Nem tudom mitévő legyek mert tudom hogy szólnom kéne anyukámnak, de annyira kínosan érzem magam mert nem tudom mitől jöhetett ez elő... az első tippem, hogy az iskolában a vécék által szedhettem össze valamit. Félek hogy nőgyógyászhoz kéne mennem, és még sosem voltam... illetve tartok anyukám reakciójától. Előbb utóbb összeszedem a bátorságom és mihamarabb szeretnék neki szólni. Mit tegyek szerintetek? Plusz amíg nem megyünk orvoshoz, mivel enyhítsem ezt a szúrós/lüktetős érzést? Fenistil gélt esetleg kenhetek rá?

2015. okt. 24. 00:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Egyelőre mosd meg kamilla teában, de azonnal keressél fel egy orvost, mert ebben semmi ciki, megalázó dolog nincs.

Rengetegen járnak ciki dologgal is.

Jobb, ha egy szakember látja...szwx nem volt?

Anyukád is nő, meg fog érteni. Minél előbb kezeled, annál kevesebb a baj!

2015. okt. 24. 00:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Mehetsz bőrgyógyászhoz is, de jobb lenne nőgyógyász, mert ő többfélét vizsgál. Minél előbb menj, és ha félsz, hívjál valakit, és menjetek együtt.

Azért lenne jobb erre az anyukád, mert akkor nem lesz belőle sugdolódzás az ismerősi körödben.

Ugye szeretnél még gyereket?

Akkor siess!

2015. okt. 24. 00:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Esetleg vízzel higított ecet + fokhagyma keverékkel átmoshatod, de előbb inkább orvos...
2015. okt. 24. 00:26
 4/9 anonim válasza:
100%
Lehet kapni a gyógyszertárban canestent.én előszőr ezzel próbálkoznék.Ha az nem hozza helyre,akkor nem gomba.De anyukádnak tényleg szólj,ez nem ciki.Nő vagy,előfordul néha.
2015. okt. 24. 09:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Ma már jobban éreztem magam, és mintha elmúlt volna ez a viszkető érzés, plusz enyhültek volna a tegnapi tünetek. Tegnap kicsit megijedtem mert sosem fordult elő velem ilyesmi... Szerintem a krémmel próbálkozok először, mert jelenleg csütörtöknél hamarabb nem tudnánk menni semmilyen orvoshoz.
2015. okt. 24. 10:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Nemrég szóltam anyukámnak, azt mondta szólhattam volna hamarabb is mert nem kínos... Lehet én komplikáltam túl mert nem voltam még ilyen helyzetben. Viszont legalább tudom hogy elmondhatok neki dolgokat. Venni fog Canesten-t, mert azt mondta régebben előfordult már ilyesmi és az segít.
2015. okt. 24. 10:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

De butus vagy. :) Nem kell parázni az ilyentől, legyél őszinte anyuddal. Én is az első gombás fertőzésnél mondtam anyának, hogy viszketek lent. A Canestentől elmúlt, de néha magát a hüvely belsejét is kezelni kell, arra kúpot ír fel a nőgyógyász. Szóval dokihoz mindenképpen menjetek el, addig meg használd a Canestent.

19L

2015. okt. 24. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Fenistilloel nehogy bekend.
2015. okt. 24. 15:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Canestenben volt kúp is. Ha ettől nem múlik el, akkor elmegyünk orvoshoz. De legalább már nem feszengek hogy elmondjam e vagy sem... nem is tudom mitől félhettem igazán :D
2015. okt. 24. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!