Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha nem jön a baba?...

Mit tegyek ha nem jön a baba? Pár hónapja volt egy vetélésem azóta semmi..

Figyelt kérdés
2015. okt. 22. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:

A ciklusod rendeződött?

Egészségügyi problémák megoldódtak? (leginkább ami a missed-et okozta, ha eü gond okozta)

Készen állsz belül? Mármint lelkileg.

2015. okt. 22. 20:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudják mi okozta a vetèlèst. A pici egèszsèges volt, a szövettan gyulladàst nem àllapított meg. Teljes sötètsèg volt az orvosok fejèben. Azt se tudták megàllapítani pontosan hanyadik hónapban voltam. Az egyik kórházban 20 a màsikban 24. Vetèlès után mindenfèle èrzèstelenìtès vagy altatás nèlkül csinàltak küretet, akkor kaptam egy szèp mèh gyulladást aztán hüvely gyulladást azóta lekopogom semmi baj nem volt a ciklusom màr 31 naposra beállt, a hormonvizsgálat is jó volt de mègsem sikerül a baba.
2015. okt. 23. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Te jó ég :(

Azt hiszem én a lelki oldaláról közelíteném meg ezt az egészet! Tudom, hogy elég sablonos, de egy ügyes pszichológus segíthet! Vagy egy kineziológus is!

2015. okt. 29. 11:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Nehéz lelkileg ez tény. De egy pszichológus nem tudna megnyugtatni. Szerettem volna válaszokat kapni.....pl hogy az egyik kórházba ami 24 hetes az a másikban miért 20, vagy hogy ultrahangon mikor bementem hogy lehetett minden rendben, mikor a vizsgáló orvos 5 perc elteltével már a tüdőérlelőt szúrta....vagy hogy egy szülésznő miféle etika szerint mondhatja hogy "nézzük a jó oldalát, nem kell a temetéssel foglalkozni" (ekkor még szépen rugdosott a pici) hogy miért vártak 1,5 napot burokrepesztés után,és kezdték akkor adagolni az oxytocint vagy hogy miért tartották "feleslegesnek" a pici vizsgálatát.....az érzéstelenítés nélküli küretről már nem is beszélve ami 1,5 órával azelőtt még úgy lett elregélve a férjemnek hogy altatásban történik....szóval bonyolult. Senkitől egy értelmes választ nem kaptam.....a belső vizsgálat ami folyt a kórházban is számomra nevetséges volt hiszen kitartottak amellett, hogy semmiben nem hibáztak aztán telefonon beismerték, hogy nem épp minden úgy történt ahogy ők azt állították. (ez 2 hónapi huzavona után) Ezért is vagyok úgy vele, hogy talán egy új baba mindent rendbe tenne bennem, annyi orvosnak fizettem hogy sikeres legyen a fogantatás, az ultrahangosokról már nem is beszélve de csak fizetek visszahívnak pár nap vagy hét múlva megint fizetek és semmi. Kicsit elkeseredtem.
2015. okt. 29. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Abszolút jogos a felháborodásod és az elkeseredésed! Elkeserítő, hogy mennyire nemtörődöm, hazug, önző ember dolgozik az "egészség"ügyben (is)

Megoldani ezt a helyzetet a pszichológus nyilván nem tudja, viszont Neked segíthet abban, hogy egy kicsit terelget.

Én - laikusként - azt gondolom, hogy teljesen jó úton haladsz a gyászfázisokkal. (Itt olvashatsz róla: [link]

És majd ha elengedted ezt (nem csak a babát, hanem a rengeteg sérelmet!), akkor tud a szívedben megfoganni az új élet és valószínűleg ezután a pocakodba is beköltözik :)

Nézd csak, ő írta a "Mik vagytok ti, istenek?" könyveket - szerintem segíthet kideríteni az igazságot! ( [link]

2015. nov. 2. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!