Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, ti hogy szoktátok?

Lányok, ti hogy szoktátok?

Figyelt kérdés

Kicsit szokatlan a kérdés,tudom,de érdekelne.Szoktátok kakilás után úgy megtörölni,hogy először a puncit és utána a popsit a pisis papírral abból a célból,hogy jobban tisztít ha nedves a papír?

Kort is írjatok!

2015. okt. 22. 08:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Először a popsit hátulról, majd előlről a puncit.
2015. okt. 22. 08:27
 2/11 anonim ***** válasza:

Kérdező. Pont így csinálom, hogy írtad. :D Néha több papírt használok, néha elég az a három kocka amit letépek.

Első. Te ugye nem ugyanazzal a papírral törlöd ilyen sorrendben? Mert a leirtak alapján bármilyen fertőzést összeszedhetsz.

19L

2015. okt. 22. 08:45
 3/11 anonim ***** válasza:
2: Dehogy ugyanazzal :D külön papírral törlöm.
2015. okt. 22. 08:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Első eszerint a pisit papírt nem használod fel tisztítási célból a popsidnál?
2015. okt. 22. 08:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem használom fel. Tiszta papírt használok mindkét részre.
2015. okt. 22. 08:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Jeeeeezusom!
2015. okt. 22. 09:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Mi a baj utolsó?
2015. okt. 22. 09:17
 8/11 anonim ***** válasza:

KATEGÓRIA FAIL!!

Megkérdezhetem, hogy került ez még is a szexualitásba??? :)) Simán mehet a nők egészségébe! Attól, hogy nemiszervek, nagyon nem ide tartozik a kérdés :(

Amúgy néha én is így csinálom, de általában az a szisztéma, hogy bevizezem a wc-papírt, rányomok egy nagyon kicsi tusfürdőt, és úgy használom ...

2015. okt. 22. 09:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nedves WC-papírt használok a popómra.
2015. okt. 22. 10:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát nekem elég undorító pisivel törölni a fenekemet..ha nem elég a száraz akkor enyhén vizessel is megtörlöm, ha nagyon gázos akkor meg megmosom.
2015. okt. 22. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!