TarodyL kérdése:
Mikor fog KB megjönni az első mensim?
Figyelt kérdés
15 vagyok. Januárban leszek 16. Még nem jött meg az első. 2,5 éve nő a mellem, alul és a hónaljamon 1,5 éve szőrösödöm. Folyásom is van ilyen fehéres-sárgás. Az 16 hónapja van. Ezen a nyáron volt egy vérfolt a bugyimban. Őszig semmi. Szeptember- októberben volt egy-egy kis vérfolt de elég pici.Tudom, nem lehet előre megmondani de KB mikor jön meg?2015. okt. 20. 23:23
1/8 anonim válasza:
Már megjött. Azok a vérfoltok 1-1 mensi voltak.
2/8 A kérdező kommentje:
Anyukám azt mondta, hogy még nem jött meg. Csak készülődik. Meg azok a vérfoltok csak egyszer voltak ès másnap már nem is voltak. Elég picik.
2015. okt. 20. 23:28
3/8 anonim válasza:
Mostanában a korod és az említett jelek alapján már ideje volna. Hogy pontosan mikor, azt nyilván nem tudjuk megmondani, de ha a 16.szülinapodig nem jön meg, érdemes orvost felkeresni.
4/8 A kérdező kommentje:
De a 16. szülinapomig megjön talán? Tudom hogy nem lehet megjósolni. De a jelek szerint.
2015. okt. 20. 23:43
5/8 _Harry Potter_ válasza:
Hát, már itt lenne az ideje, az biztos. Rég benne vagy abban a korban.
6/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem kötelező még megjönnie, általában 17 éves korig illene megjönnie.
Én pl 16 és fél éves voltam amikor megjött, viszont attól kezdve szabályos volt minden hónapban.
7/8 A kérdező kommentje:
De 17 éves koromig biztos, hogy meg fog jönni?:S
2015. okt. 26. 09:45
8/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen h egyik nap volt vèr a másik nap már nem ès èn 12èves vagyok ès dec.01-jèn leszek 13 ez a folt július 02-án volt ès azóta semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!