Melyik fajta tampon, eü. Betét, illetve tisztasági betét a legjobb?
Figyelt kérdés
pl. ha o.b. tampon akkor azon belül is milyen
nyugodtan leírhatjátok a tapasztalataitokat,hogy melyiket ajánljátok és melyiket nem...
nem rég jött meg először és még nem tapasztaltam ki,hogy melyik számomra a legjobb és ezért kérek tanácsot :) és azért vagyok kíváncsi a tamponra és a betétre is mert nagyon sokat úszok és nem szeretnék emiatt egy alkalmat sem kihagyni, de a hétköznapokban általában betétet használok
előre is nagyon köszönöm a segítséget :)
2015. okt. 19. 21:04
11/12 anonim válasza:
Tisztasági betétből a Naturella.Tamponból az Aldi saját márkás tamponja a legjobb.Egészségügyi betétből pedig az Olivia egészségügyi betétje.
12/12 anonim válasza:
ha vlkit erdekelne
tisztasági betetbol tobb felet teszteltem le:carefree,naturella,always
es legjobbam az always jott be
tamponbol: o.b.mini
e.u.betetbol: always normal plus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!