Banyek! Help me! Normális?
Anyukádé egyébként ilyen nagy? Mert sokszor öröklődik, én pont kis mellet örököltem.
Hát, később még lehetnek problémák, sokkal nehezebb feszesen tartani, mint a kisebb melleket, de ha rágyúrsz, akkor nagyon kívánatos leszel...ja bocsi, 13 vagy, még korai ilyeket leírni, ezt olvasd el pár év múlva:D
Meg amúgy fájhat is a hátad :(
Ha nagyon aggódsz, beszélj az anyukáddal, de szerintem normális. Ki mit kapott a sorstól.
A háta csak annak fáj, aki semmit sem tesz azért, hogy egészséges legyen. Eltunnyadt izmai nem képesek megtartani saját magát. Ezért fáj a hátuk, a többi csak kifogás.
Amúgy szerintem normális, nekem nyolcadikban volt olyan osztálytársam, hogy pici volt, de olyan melle, mint a fejem. Ugyanakkora maradt neki, és ő egy picit nőtt (még mindig apró), de így tökéletesen áll neki. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!