Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segit a cickafark tea, ha...

Segit a cickafark tea, ha erzem, hogy felfazhattam?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem igen. ülőfürdőnek is jó. beáztatsz kb 10 dkg cickafark füvet éjszakára egy kancsóba, aztán másnap felmelegíted, és kevés pár liter vízhez hozzáadod és beleülsz min. fél órára.
2010. márc. 16. 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:
A kamillatea is jó inni és ülő fürdőbe is.Ha ez nem segítene akkor feltétlen menj el urológushoz vagy háziorvoshoz.A kikezeletlen felfázásnak szövődményei is lehetnek.
2010. márc. 16. 20:35
 3/3 anonim válasza:
Igen segít csinálhatsz ülőfürdőt,lehet venni cickafark cseppet,vagy ihatod is ha teát készítesz.De van még egy tuti tippem ami nekem midig bevált.csinálj ülőfürdőt és rakj bele fél kiló sót.Ülj benne 10-15 percig,utánna zuhanyozz le.Nekem ez a leghatásosabb.
2010. márc. 17. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!