Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kis dudor a nemi szervemben....

Kis dudor a nemi szervemben. Mi lehet a probléma? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Életem első nemi szőrtelenítésén vagyok túl. A "dolog" elég jól ment, viszont van egy kis probléma. A szőrtelenítés után kb 2 nappal később "belül" (egészen pontosan a nagyajkam mellett) megjelent egy kicsi apró dudor. Tök ugyanolyan mint egy pattanás. Nem tudom, hogy a szőrtelenítéssel hozható-e össze vagy sem, de mit ajánlatok ez ügyben? Az előbb bekentem canestennel, mert már idegesített, hogy még mindig ott van és azért ez.. "nem játék". Nyilván érdemes lenne elmennem nőgyógyászhoz, de attól meg félek. Ha elmúlik a canestentől akkor szerintetek hagyjam a nőgyógyászt, vagy akkor is vizsgáltassam ki magam? Ez a kis dudor nem fáj, de azért csak csak zavaró. Ez valami gombás fertőzés lesz? Vagy vmi más? NAGYON AGGÓDOK.

18 L

2010. márc. 16. 18:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi, várom a válaszod! :)
2010. márc. 17. 02:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Csak egy hét múlva csütörtökön tudok menni :(
2010. márc. 18. 12:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Időközben nekem teljesen megszűnt a duzzanat, szóval.. már nem aggódom annyira. Neked még "ott" van?
2010. márc. 20. 01:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen már nekem is eltűnt:) Vagyis még maradt egy nagyon apró de szerintem 1 nap és teljesen elmúlik. Remélem többet nem lesz ilyen!:D
2010. márc. 20. 12:22
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, egy apró nagyon maradt még nekem is, de valszeg ennek már nyoma sem lesz 1-2 nap múlva. Szóval én nem megyek nőgyógyászhoz, majd ha esetleg újra lesz ilyen problémám csak akkor. :)
2010. márc. 21. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!