Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miert nem jon meg? 0, 0

Miert nem jon meg? 0, 0

Figyelt kérdés
Lassan egy eve van feherfolyasom,mar szorosodok,a melleim is nonek (igaz nagyon kicsik meg...) de s hasam se faj,semmi bajom nincs...akkor nem is jon meg? :( 12/L

2015. okt. 18. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
De majd egyszer meg fog jönni. Viszont erre még jó pár éve van a szervezetednek (lehet akár 4-5 is). Nem függ össze ilyen fejlődési dolgokkal, mindenkinek máskor és más előjelekkel jön meg. Nekem például 13 és fél évesen jött meg. De van akinek csak 16 évesen.
2015. okt. 18. 12:18
 2/7 Kosbor24 válasza:
Nem minden egyszerre történik. Velem is ez volt. 12 évesen elkezdett nőni a mellem, 13 évesen jött meg először. (Nekem is volt fehér folyásom előtte sokáig)
2015. okt. 18. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, ebben a korban már örül az ember, ha megjön, mert az olyan nagylányos. Ha meg megjön, akkor meg azt szokták kívánni, hogy bárcsak ne ilyen korán jött volna meg. Szerintem nem baj ha később jön meg. :)
2015. okt. 18. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert még nem érett meg rá a tested. Oké, fejlődsz, de ehhez még nem vagy szervezetügyileg elég érett. Majd ha eljut odáig a tested, akkor majd fogsz menstruálni és ez lehet 1 hónap múlva, de akár 3 év múlva is.
2015. okt. 18. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincsen veled semmi baj, a szervezetednek még időre van szüksége. Nem mindenkinek jön meg 12 évesen. Akkor van baj, ha 18 évesen sem jött még meg.
2015. okt. 18. 12:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Van olyan ismerosom akinek 10 evesen jott meg,neha ugyerzem sosr jon majd meg :((
2015. okt. 18. 19:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nekem is 10 évesen jött meg és bár inkább vagy 5 évvel később jött volna meg.

Nos, olyan szinten görcsöltem, ha nem vettem be azonnal gyógyszert, a mentő vitt el a kórházban, a végén csak injekció mulasztotta el a görcseimet, plusz erős vérzésem volt, nem kicsit, nálam a menzesz első napja úgy nézett ki, hogy "félholtan" fetrengtem szó szerint a fájdalomtól az ágyamban. Persze ez én vagyok, van aki tök könnyen viseli, de hidd el, hogy ez nem olyan jó dolog ám, mint amilyennek tűnik!

2015. okt. 18. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!