Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik gyogyszer segit a...

Melyik gyogyszer segit a pattanasok eltuneseben es mellette meg no is egy kicsit a mellem tole? Fogamzasgatlot felirnak mar ilyen korban?

Figyelt kérdés

Jovoheten megyek borgyogyaszhoz,mert nagyon sok pattanasom.Mar voltam parszor,mindig csak a Zyneritet eroltette amitol egyatalan nem javult,de mostmar ugy szeretnek oda menni,hogy tudjak valamit mondani hogy milyen gyogyszert szeretnek.Ezekrol olvastam:

Sotret,Roaccutan,Cypromix,Diane35

Az utolso ketto fogamzasgatlo.Azt is felirhatjak mar nekem(14 eves vagyok)?Ha abba beleegyezik a borgyogyasz akkor nogyogyaszhoz kell menni ugye?Nem eleg a vervetel?Muszaly hogy megvizsgaljon? :/ Soha nem voltam meg es hat nem is nagyon akarok most se..

Olvastam hogy az elso ket gyogyszer sulyos acne-ra van,en viszont azt mondanam hogy az enyem csak kozepsulyos..Sok kicsi van allandoan,es mindig van 3-4 nagy,gyulladt,amit ki se lehet nyomni kb 1 hetig..

Van valami tapasztalatotok ezekkel a gyogyszerekkel kapcsolatban?

Koszonom a segitseget! :)

14/l

2015. okt. 17. 20:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De igen bevált a Sotret egy ideig csak rá 1-2 évre megint kezdtek előjönni nagyon csúnya, nagy pattanások. De hozzá kell tennem hogy én ritka nagyon pattanásos voltam. Én is szedtem a Tenutant elég jó gyógyszer.
2015. okt. 20. 13:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Az antibiotikumtól csak addig lesz szép a bőröd amíg szeded.
2015. okt. 20. 13:41
 13/13 anonim ***** válasza:
De igen bevált a Sotret csak rá kb 1-2 évre megint kezdtek előjönni az arcomon igen csúnya nagy pattanások. De hozzá kell tennem hogy én ritka nagyon pattanásos voltam. Tenutant én is szedtem, elég jó gyógyszer. Ha ezt írják fel neked majd csak használni fog.
2015. okt. 20. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!