Melyik gyogyszer segit a pattanasok eltuneseben es mellette meg no is egy kicsit a mellem tole? Fogamzasgatlot felirnak mar ilyen korban?
Jovoheten megyek borgyogyaszhoz,mert nagyon sok pattanasom.Mar voltam parszor,mindig csak a Zyneritet eroltette amitol egyatalan nem javult,de mostmar ugy szeretnek oda menni,hogy tudjak valamit mondani hogy milyen gyogyszert szeretnek.Ezekrol olvastam:
Sotret,Roaccutan,Cypromix,Diane35
Az utolso ketto fogamzasgatlo.Azt is felirhatjak mar nekem(14 eves vagyok)?Ha abba beleegyezik a borgyogyasz akkor nogyogyaszhoz kell menni ugye?Nem eleg a vervetel?Muszaly hogy megvizsgaljon? :/ Soha nem voltam meg es hat nem is nagyon akarok most se..
Olvastam hogy az elso ket gyogyszer sulyos acne-ra van,en viszont azt mondanam hogy az enyem csak kozepsulyos..Sok kicsi van allandoan,es mindig van 3-4 nagy,gyulladt,amit ki se lehet nyomni kb 1 hetig..
Van valami tapasztalatotok ezekkel a gyogyszerekkel kapcsolatban?
Koszonom a segitseget! :)
14/l
Megértelek egyébként, mikor én voltam tizenéves, én is cikinek éreztem, hogy nincs mellem, aztán felnőttem, és rájöttem, hogy abszolút semmit nem jelent.
A pattanásaid most valószínűleg hormonális változás miatt alakulnak ki, annyit tudsz csinálni, hogy megfelelően ápolod az arcod (felejtsd el a tini-tonikokat, pattanásra nagyon jók a benzoyl peroxid vagy BHA termékek), ha a vérzéseddel nincs baj, illetve még nem élsz szexuális életet, egyelőre még nem kell neked a fogamzásgátló.
A nagymamam borgyogyaszaton asszisztens volt,felhivtam es azt mondta hogy az elso ketto sokkal tobbet art az egeszsegnek (a majnak) mint a fogamzasgatlo,o szerinte azt kene feliratnom,mert az helyrehozza utana leallok vele,es ha visszajon akkor lehet a masik kettovel probalkozni..
Igazabol mar nagyon sok veny nelkulit kiprobaltam amit a gyogyszertarakban lehet kapni (Vichy,Biotherma,LRP stb) de egyik sem hatott :(
Ja es palsztikaztatni nem szeretnek felnott koromban,es amugyis,ha mondjuk raszannam magam a plasztikara,akkoris nemhiszem hogy az olyan olcso lenne,hogy gondolok egyet es elmegyek..es addig,mig lesz ra penzem,nem szeretnek ilyen onbizalom hianyosan elni hogy akar 3-4 evvel kesobb szegyelljem levenni a baratom elott a melltartot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!