Pecsételő vérzést és szexuális együtlét kezdeténél hüvelyi fájdalmat tapasztalok. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
ott kezdenem az egeszet hogy el fogok menni orvoshoz!! Csak kivancsi vagyok addigis hogy másik ha esetleg tapasztaltak ilyet nékik mi volt a problema vagy valaki tudja mitol lehet. A fájdalom mar régebb óta jelentkezi. A vérzés csak 2-3napja. Válaszokat elore is koszonom 19L2015. okt. 15. 20:42
1/4 anonim válasza:
Nem j9ssz rá magadtól? Túl nagy a farok, és feszíti a hüvelyedet. Ez hámsérülésekhez vezet, amit az újabb szex tovább/ismét felsért.
Én évekig szenvedtem ezzel, hiába a síkosító, minden... szakítottunk, előtte már fél éve alig volt szex, mert fájt, és vérzett is :/
2/4 Krisztinas Edina válasza:
Nekem is voltak ilyen jelenségek.A párom nagy mordálya okozta,sokáig fájt és vérzett,de hozzá szoktam.Azóta ritkábban fordul elő.Ha mélyebbre hatol be előszokott fordulni néha,de már nem zavar,sőt nagyon is élvezem!
3/4 A kérdező kommentje:
De mi mar 4eve egyutt vagyunk és csak egy honapja jelentkezett a fajdalom
2015. okt. 17. 17:00
4/4 Krisztinas Edina válasza:
Akkor sürgősen keresd fel nőgyógyászodat.Szerintem más komolyabb problémád van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!