Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a véleményetek a fogamzásgá...

Mi a véleményetek a fogamzásgátlóról?

Figyelt kérdés

Hamarosan meg kell látogatnom a nőgyógyászt mert valami nem stimmel (első alkalom lesz) de úgy tudom, hogy bármi van, mindent fogamzásgátlóval orvosolnak.

Az a problémám, hogy néhány éve pcos-t állapítottak meg nálam (ez endokrinológián történt, nőgyógyászaton akkor se voltam), a menstruációmmal akkor nem volt különösebb gond, de már kb 1 éve van. Volt olyan, hogy hónapokig megvolt, igaz nagyrészt csak barnás volt de akkor is betétet kellett hordanom, most meg 2 hónapig nem jött meg, aztán megjött irdatlan mennyiségben.

Csak el kell majd mennem egy orvoshoz, de valószínűleg fogamzásgátlót fog felírni, csak én szeretnék majd gyereket és azt hallottam, hogy a fogamzásgátló káros és egy idő után annyira hozzászokik a szervezet, hogy nem biztos de talán nehezebben eshet az ember teherbe. Na most ha pcos-em van akkor lehet, hogy alapból nehezebben megy a dolog. Tudom, hogy ki kell vizsgálni rendesen de akkor se szeretnék fogamzásgátlót szedni. Erre milyen megoldás lehet szerintetek?

2015. okt. 15. 11:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amig szedtem, nekem is csak pozitiv tuneteim voltak. Semmi fajdalom, semmi pattanas, laza 3-4 napos ciklusok

1,5 evig szedtem.

1 eve hagytam abba es meg mindig nem allt be a ciklusom. Ez azt jelenti, h 1 ev alatt 4szer menstrualtam, legutobbi alkalommal 30 napon keresztul

Doki azt mondja csak varjak (vagy kezdjem el ujra szedni, aminek nem latom ertelmet...)

Pattanasok nagyon durvan kijottek nekem utana, egy fel evig szornyu volt

Azota csak olyan mint kamaszkoromban.... Szval meg mindig nem a legjobb

Tabletta elott mellesleg rendszeresen megjott, az en problemam az volt, h nagyon gorcsoltem , ezert kezdtem el szedni

Ugy erzem, tonkretette a hormonhaztartasom....mindenkit lebeszelnek rola, ha lehet.

22/L

2015. okt. 16. 10:44
 12/12 anonim ***** válasza:
én azt vettem észre, hogy sürübben van hüvelygombám, és ujra elöjöttek a pattanások, ilyenkor abba kell hagyni? és mikor ? mármint csak ugy nem lehet bármikor abbahagyni ha jol tudom.
2015. okt. 16. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!