Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, ti mentek bulizni ha...

Lányok, ti mentek bulizni ha megvan épp?

Figyelt kérdés
Nekem valószínűleg meg fog jönni mire terveztünk egy óriási bulit. Ti mit tesztek ilyenkor? Mert ilyenkor ugye szex kizárva sajnos...(nem kérek oltó szövegeket az utolsó mondat miatt)
2015. okt. 13. 22:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Simán voltam bulizni menzesz közben is. Mondjuk első nap elég kellemetlen mikor gorcsol a hasam de 1-2 feles után még az is jobb.
2015. okt. 14. 01:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Persze:)
2015. okt. 15. 15:45
 13/13 anonim válasza:

Én is mennék, főleg, ha óriási buli!

Számtalan olyan élethelyzet lesz, ami jó lenne, de közben meg fog jönni.

Nekem ilyen volt az egyik legjobb osztálykirándulás, az egyik legjobb családi kirándulás, a ballagásom a gimnáziumban, és a szalagavatóm is...ezzel együtt a szalagavató afterpartym.

Legyen nálad elegendő tampon/betét, illetve gyógyszer, ha kellene, és mehet a buli, ez ne befolyásoljon. :D

Mosdó biztos lesz, ha meg nem túl higiénikus, akkor legyen nálad valami kézfertőtlenítő vagy ilyesmi.

Ennyi a javaslatom, de ha várod,és jó buli, emiatt ki ne hagyd! :)

2015. okt. 16. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!