Lányok, ti mentek bulizni ha megvan épp?
Figyelt kérdés
Nekem valószínűleg meg fog jönni mire terveztünk egy óriási bulit. Ti mit tesztek ilyenkor? Mert ilyenkor ugye szex kizárva sajnos...(nem kérek oltó szövegeket az utolsó mondat miatt)2015. okt. 13. 22:22
1/13 anonim válasza:
A szex nincs kizárva, csak köpd ki előtte a rágógumit!
:D
De most tényleg: a bulizás csak a szexről szól? Ugye nem!?
2/13 anonim válasza:
Nekem a bulizás nem a szexről szól :'D
3/13 A kérdező kommentje:
De a barátommal lett volna utána, nem akárkivel :D buli után mindig csináljuk, aztán most mondtam neki hogy nem szeretném. Megérti természetesen, csak buliba is kényelmetlen hogy ömlik belőlem a vér :D
2015. okt. 13. 22:28
4/13 anonim válasza:
Igen, megyek simán. A szexnek pedig ehhez nálam semmi köze.
5/13 anonim válasza:
Persze, megyek, csak nem szexelek.
6/13 anonim válasza:
Ha nem szèdülök a fájdalomtól akkor megyek.
7/13 hisztynka válasza:
Igen, olyankor is szoktam menni bulizni.
8/13 anonim válasza:
Nem vagyok lany, de baratnomet ez nem szokta befolyasolni, ha egy jo bulirol van szo. Igaz, mi buliba bulizni megyunk, nem kupakolni...
9/13 anonim válasza:
Amúgy se megyek bulizni:'D problem solved
10/13 anonim válasza:
Bedugsz egy tampont, és nem érzed, hogy ömlik. Tök jó érzés :3
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!