Lexéta kérdése:
Égő, viszkető érzés. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Már egy hete égő, viszkető, fájó érzésem van ott lent. Elmentem nőgyógyászhoz, ő felírt nekem egy gyógyszert amit egy hétig kellett szednem a rózsaszínes folyásom miatt, a fájdalmra meg felírt Pimafucort krémet. Anyám itthon azt mondta, van itthon Canesten krém azt használjam. De nem javult és kibírhatatlanul csíp. Mitől lehet ez? Mit csináljak?2015. okt. 13. 15:05
1/3 anonim válasza:
Menj vissza a dokihoz! ha nem javult akkor mást nem tudsz tenni. A Canesten gombára jó, A Pimafucort pedig egy kombinált kenőcs, nemcsak gombára való. Engem is kezeltek már gombával, pedig Trichomonas volt, nekem is csak egyre rosszabb volt, aztán szerencsére másik nődokihoz mentem és ő ki tudott kezelni.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha kiváltom a krémet gondolod, hogy az megoldhatja a problémát? :)
2015. okt. 13. 15:19
3/3 anonim válasza:
A Pimafucort a viszketést, fájdalmat megoldhatja, de csak kívülre tudod kenni, tehát ha a hüvelyedben csípő érzés van, arra nem lesz jó. Én mindenképp kiváltanám a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!