Égő, viszkető érzés. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyan préblémával szeretnék tanácsot kérni hogy a nemi szervem rettenetesen viszket, a sex egyáltalán nem müködik a párommal mert fáj.
Múlt héten voltam orvosnál azzal a tünettel, hogy pisilés közben égető, csípő érzésem van és úgy érzem folyamatosan hogy pisilnem kell. Erre ő előírt egy antibiotikumot ami egy picit használt, de ez a viszketés csak pár napja jelentkezett. Mi lehet ennek a hátterében, mitől lehet ez a viszketés? Nagyon kellemetlen érzés.
L
2015. márc. 1. 23:53
2/8 A kérdező kommentje:
igen, holnapra van időpontom de most lett ez elviselhetetlen és nincs ötletem hogy mit tehetnék
2015. márc. 2. 00:00
3/8 anonim válasza:
Vegyél canesten krémet.Plus egyél élőflórás joghurtot,vagy vegyél normaflore-t,acti-lac-ot.
4/8 anonim válasza:
ha van otthon betadin,azt használhatod ülőfürdőhöz.
5/8 anonim válasza:
a lényeg, hogy elég gyorsan kell kikezelni mind a kettőt, mert az antibiotikum gombás fertőzést okozhat,a gombás fertőzés pedig visszafertőződhet és ugyan olyan tüneteket produkál,mint a felfázás,sőt gyakorlatilag az is.
6/8 anonim válasza:
Sajnos az antibiotikum (amit valsózínűleg hólyaghurut miatt írt fel,ugyanis csípett a vizeleted) tönkreteszi a bél és hüvelyflórát és nagyon gyakori mellékhatás a gomba. Valószínűleg neked is az lett a gyógyszertől. Igyál probiotikumot (normaflore) és helyileg a hüvelyedre Canesten combit vegyél, bár ha holnap mész dokihoz ő úgyis ajánl valamit. Remélhetőleg elég lesz a helyi kezelés és nem kell gyógyszert szedned rá,mint nekem. (Én candidát kaptam antibiotikumtól, hetekig kellett gyógyszert szednem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!