Antibiotikumtól érzékenyek lettek a szeméremajkaim, el fog múlni?
Torok, mandula, garat, gége gyulladásom van, és a tüdőm felső része is elég rossz állapotban van. Kaptam szerdán antibiotikumot, egy szemet szedtem be belőle - délután 6-kor, este 10-11 fele már előjött az allergiám, ugyanis penicillin volt benn. =( A tenyerem, talpam, a fenekem, és a szeméremajkaim viszketni, szúrni, égni kezdtek. Persze azonnal abbahagytam a szedését, azon az egy szemen kívül nem vettem be mást, másnap mentem a dokihoz, kaptam penicillin mentes antibiotikumot. A kezemről és talpamról eltűntek a viszkető, égő, piros foltok. de a szeméremajkaim és a fenekemnél még mindig érzékeny a bőr, viszket. El fog múlni? Mit tehetek, hogy enyhítsem?
Nincs semmilyen folyásom, nem látszik semmi, csak viszket. Mielőtt szedtem a penicillines gyógyszert, semmi bajom nem volt, miután beszedtem, csak akkor jelent meg ez a probléma! =(
Ezt mondani kelley volna a Hazi orvosnak is ...vagy nőgyógyász biztosan kell ra valanit szedni vagy krémet irnak fel.
Ugyanis az intim reszek a legerzekenyebbek es a legnehezebb kezelni.
Sok szövődménye lehet pl terjed gyuladas okoz akar folyást stb... Nezesd meg inkabb!
Házilag enyhíteni ne is próbálkoz szerintem mert lehet "masnal"bevált de nalad nem biztos....lehet csak roszat tennél,mivel nem tudod/tudjuk megállapítani hogy milyen allergiát valtot ki nalad a penicil,meg a (kammilat)sem merem ajánlani.azt viszont igen amikor tisztalkodsz intimmosot /szappan/tusfurdott/ne használj csak semmi vizzel tisztisd....
Várj hétfőig akkor szerintem.
Szedek probiotikumot.
Az aloe first segített sokat! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!