Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon hullik a hajam. Elképze...

Nagyon hullik a hajam. Elképzelhető, hogy a Naturlandos alumíniumos izzadásgátlótól?

Figyelt kérdés

Bár nem minden nap használom,kb 2-3 naponta.Voltam fogászaton,nődokinál,a véreredményem is jó.

A vizeletben van baktérium és fehérje,de nem hiszem,hogy attól.Ha vennék Alpicort hajszeszt vajon használna?

2015. okt. 8. 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Sajnos a kerdesedre nem tudom a valaszt hogy az izzadsaggatlo okozza -e,de en belülröl kezelnem a hajhullast.irod hogy a verkeped jo,van eleg vasad es ami meg fontosabb a ferritin?En kuraszerüen hasznalok szilicium kapszulat(kovasav) vagyis a nemeteknek Kieselerde,nagyon sok fele van,es hat külsöleg is kiprobalhatsz valamit.

[link]

2015. okt. 8. 13:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Rossmann-os Altapharma kovaföld kapszulát szedek amiben van biotin is.Külön B komplex vitamint is.Plusz néha élesztőt is.
2015. okt. 8. 13:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Te melyiket szeded konkrétan?Légyszi írd meg és kifogom próbálni.
2015. okt. 8. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
En a Dm-ben veszem a gesund eplus markat,kovasav es cink,es ez mellett kuraszerüen,minden 2-3 honapban, iratok ki vas tablettat a haziorvosomnal,nalam a vas es a ferritin altalaban alacsonyabb.Ha mas egeszsegi gondjaid is vannak,lehetseges hogy a hajhullast hormonzavar is okozza,vagy egyszerüen csak összel mint sokaknak erösebben hullik a haja,vagy mint irod kis gyulladas esetleg stressz.
2015. okt. 8. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:
A Gesunde Plus marka,de szerintem ez lenyegtelen.
2015. okt. 8. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Akár,de ezen kívül sok oka lehet. Hormonzavar,fogamzásgátló szedése,vitamin-ásványianyag hiány, gombás,v egyéb fertőzés,kozmetikumok,elfigyasztott tartósítószeres,csomósidásgátlós élelmiszerek...etc.
2015. okt. 8. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Használj ezüstkolloidot, vagy szódabikarbónát, vagy valami bio dezodort. Szerintem inkább vitaminhiányod lehet. Olyan hajkapszulát szedjél amelyikben van cisztein, metinoin, biotin, cink. A szilicium tartalmú kovaföld kapszula is kell. Nekem a fogamtól hullott durván a hajam.
2015. okt. 8. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!