Kellemetlen fájdalom pisiles utan?
Figyelt kérdés
Volt mar holyaghurutom akkor pisiles közben fajt, most utana es akar órákig, ilyen kellemetlen fájdalmas érzet, ejszaka bevettem egy monural port, nagyon bizakodtam de reggel megint csak fajt pisi utan, picit kevésbé talan de meg mindig nagyon kellemetlen.
Picit az egesz huvelyem duzzadtabbnak fajdalmasabbnak érzem, es kicsit a hasam is fel van puffedve..akkor ez most mi es mit hasznaljak?
2015. okt. 7. 07:24
1/3 A kérdező kommentje:
Hozza tennem szex utan hajlamos vagyok húgyútifertozesre, de ez most picit más es nem mulik
2015. okt. 7. 07:26
2/3 anonim válasza:
Mi az, hogy mit használj? Orvos vagy, hogy így el tudod dönteni, mi a bajod? Szépen menj el urológushoz és nőgyógyászhoz.
3/3 anonim válasza:
Nekem néha csak pisilés végén fáj, ez is lehet hólyaghurut de mivel neked eddig nem ilyen volt szerintem menj el dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!