Teafaolajtól alhasi fájdalom?
Figyelt kérdés
Fürdővizembe tettem Teafaolajat, meg a hüvelyemet áttöröltem vele úgy, hogy az ujjamra cseppentettem.Amúgy is fel voltam fázva, de mire végeztem, görcsölt az alhasam, petefészkeim, húgyhólyag,minden. Kb. 30 percig intenzíven, majd átalakult tompa fájássá. Lehet az olajtól?2015. okt. 3. 20:45
1/1 anonim válasza:
Hát jó hülyeség volt, szárít mint a veszedelem, töményen a bőrre sem jó kenni, hát még az érzékeny nyálkahártyára. Amúgy sem tudom mit akartál elérni vele, a felfázás a hólyagodat érinti elsősorban, nem a hüvelyedet.
A görcsölést mondjuk kétlem, hogy ettől lenne, bár ki tudja. Inkább menj el orvoshoz és az által ajánlottakat használd, vagy kamillás fürdő, tőzegáfonya, ha már mindenképp otthoni módszereket akarsz. Meg még inkább igyál nagyon sokat (4-5 literre gondolj), az segít átmosni a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!