Lent van a méhszájam és nem vagyok kapcsolatban. A fogamzásgátló miatt lehet? Beteg vagyok?
Figyelt kérdés
A múlt héten vettem észre, hogy a méhszájam a szokásosnál lentebb van és puha, olyan mintha egyszerűen meg lenne duzzadva. Lehet, hogy a fogamzásgátlóm miatt van? Terhes nem lehetek, mivel egyedülálló vagyok, a gyógyszert az akném miatt kezdtem el ismét szedni. Korábban is használtam uezt a fajtát, de akkor nem tapasztaltam hasonlót.
Rendkívül kétségbe vagyok esve, már arra is gondoltam, hogy méhelőreesésem van, de 20 évesen, szülés előtt ez teljesen kizárt.(?) Vagy más betegségem van?
2015. okt. 1. 22:32
1/4 anonim válasza:
Es ezt honnan tudod? Mmint h tapintod ezt ki laikuskent? Amugy ha aggaszt, akkor orvos.
2/4 anonim válasza:
A menstruációs ciklustól is függ, lehet időnként érzékenyebb.
3/4 anonim válasza:
akkor ilyen az ember méhszája hogyha peteérése van. Ez csak azért fura mert fogamzásgátlót szedsz. Lehet hogy nem hat rendesen. Tehát szerintem meg fog jönni de persze nem biztos egyáltalán
4/4 A kérdező kommentje:
07:29-es igen, valóban pár napon belül meg fog jönni, viszont fura, mert ilyet még nem tapasztaltam. De akkor még figyelem és ha nem lesz változás, akkor kivizsgáltatom magam.
Köszönöm a válaszokat. :)
2015. okt. 4. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!