Mi lehet a baj? Nagyon félek.
Arról van szó, hogy minden 2. hónapban vagy nem jön meg vagy ilyen semmi az egész..tehát egyik hónapban minden jó, a másikban pedig már nem..attól félek hogy az egyik petefészkemmel van valami..:/
szerintetek mi lehet a baj???
nagyon félek..és pont most jön pár nap múlva a rossz hónap és ha most is úgy lesz akkor menjek el nőgyógyászhoz??
csak az a baj hogy még sosem voltam nőgyógyásznál és nagyon félek..
Mi lehet a baj?? 15/l
nyugi!!
17 éves korig kellene beállnia, addig még van időd.
Nekem is ugyanez volt a problémám! Kb ennyi idősen voltam nődokinál, ő meg sem vizsgált, elküldött ultrahangra, ahol megállapították, hogy mindkét petefészkemben ciszta van, viszont semmit nem foglalkoztak vele, mert állítólag olyan kicsik. Pár éve fogamzásgátlót szedek, azóta ezzel ugye nincs baj, és még mindig nem mondták, hogy baj lenne azokkal a cisztákkal.
A nőgyógyásztól pedig ne félj, mondom, lehet ebben az esetben meg sem vizsgál, csak hasi ultrahangra küld. Ha pedig mégis megnéz, az sem akkora katasztrófa, pár pillanat az egész! Persze kellemetlen, de ha rákeresel a vizsgálat menetére, tudni fogod, mire számíts. Kérd meg anyukádat/barátnődet, hogy kísérjen el, először mindenki fél (sőt én még néha most is izgulok, bár nem tudom, mitől:D). Sok sikert!:)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!