Gratulálok a szüzességed elvesztéséhez! Miért vagy biztos, hogy nem vagy terhes? Ha nem vagy terhes akkor akár normális is lehet, ugyan is 13 évesen még nem szokott rendszeres lenni.
2015. szept. 28. 21:31
2/15 anonim válasza:
Örülök,hogy a szüzességed elvesztése fontosabb volt,mint utánaolvasgatni,hogyan működik a női ciklus.Akkor tudnád,hogy akár egy évbe is beletelhet,mire beáll.
2015. szept. 28. 21:34
3/15 anonim válasza:
Miert nem lehetsz terhes?
2015. szept. 28. 21:39
4/15 anonim válasza:
Tojáshéj a seggén, de már nem szűz. itt tartunk.. kisgyerekek szexelnek, szégyeélhetné magát a világ. .. és nem, nem gond, hogy késik, mert még nem állt be neked rendesen.
2015. szept. 28. 21:42
5/15 anonim válasza:
B+ anyadek tudjak mar hogy nem vagy szuz? En szegyellem magam miattad hogy a velem egykoruakszuszken teszik ki hogy szet k....k a p...am :)
...azt az eletet kivanom neled hogy 15 evesen ess teherbe ., es mar ne lehessen elvetetni...anyad kidodjon otthonrol es szophatsz majd ujra.. Meg amugyis ha olvastal volna egy piciket a neten , mielott kiirtad volna ezt a kerdest, akkor tudnad hogy 3 evbe is tellhet mire rendesen beall a ciklusod....fpuu...ujsagold mar el a pasidnak hogy kepzeld dragam miutan elvettem egy 13 eves kislany szuzeseget akinek meg barbiet kene fognia a kezeben es nem f...t annak ma nem jott meg es lehet hogy terhes :)
6/15 anonim válasza:
12L utolso vagyok
7/15 anonim válasza:
pfffff
2015. szept. 28. 21:44
8/15 anonim válasza:
Elnezest a helyesirasi hibakert hibakert! (Utolso vagyok)
2015. szept. 28. 21:44
9/15 anonim válasza:
Ez nem tul szep utolso!
2015. szept. 28. 21:45
10/15 anonim válasza:
Hat de most miert nem akkor legalabb hasznmalja rendesen a menstruacios naptart meg az ovszert... 8-as vagyok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!