Aggódjak? Mi ilyenkor a teendő?
Figyelt kérdés
Olvastam olyanokat, hogy szüzek is gond nélkül használhatnak tampont, a szűzhártyán található lyukaknal köszönhetően. Olvastam olyanokat is, hogy nem minden lánynál van ez, erre találták ki a mini/uétramini tamponokat. Viszont nekem még az ultramini sem megy fel. Ezzel úgy magában még nem is lenne baj, elvagyok én a betéttel is. De attól félek, hogy mi lesz majd ha a szüzességem elvesztésekor beégek hogy a fiúnak "nem fér be" vagy mi. Szóval ilyenkor mi a teendő, esetleg aggódjak-e?2015. szept. 26. 22:54
1/3 anonim válasza:
Ne aggódj! Szűzhártya egy egész vékony kis bőrdarab. Ezért nem is ajánlott a tampon használata. Van aki felteszi, és amikor veszi le átszakad. Ráadásul észre sem veszi, mert amúgy is vérzik a menstruáció miatt. Nem is egészséges felnyúlkálni, mert könnyen fertőzést lehet kapni.
2/3 anonim válasza:
A hüvelyeden ki fog egykoron bújni egy baba, ne aggódj :)
3/3 anonim válasza:
2-es, az egykoron az a múltra vonatkoztató szó :)
Kérdező: nekem sem ment fel a tampon, míg szűz voltam, és az első aktus is nehézkesen jött össze, kvázi erőszakkal hatolt be. Előtte orgazmusig nyalt, becézett, csak rám figyelt, és utána is simogatott, csókolt, és dicsért, de a betevés része... pfu, az szr volt. Neki, mert nem merte, nem akart fájdalmat okozni, de máshogy nem tudta megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!